Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ο Σαμαράς στο BAYWATCH, το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία!

baywatch

του Στρατή Μαζίδη

Ο πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο επόμενος πρωταγωνιστής της γνωστής σειράς Baywatch αφού είναι ειδικός στις διασώσεις.

Με τους κλυδωνισμούς που συνήθιζε να προξενεί στην κυβέρνηση Μητσοτάκη μέχρι τη στιγμή που την πέταξε από την εξουσία κατάφερε να διασώσει το ΠΑΣΟΚ καθιστώντας το πάλι παντοδύναμο και ξανά κυβέρνηση μόλις ελάχιστα χρόνια από τα σκάνδαλα που συντάραξαν τη χώρα.

Το Μάρτιο του 1995 και ενώ ο τότε πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του και το κυβερνόν κόμμα πήγαινε από το κακό στο χειρότερο σύμφωνα και με τις μετρήσεις εκείνης της εποχής, ο κος Σαμαράς ξέθαψε από τη ναφθαλίνη έναν άλλο αποσκιρτήσαντα που δεν άντεξε την εσωκομματική του ήττα, τον Κωστή Στεφανόπουλο. Τον άνθρωπο που δε βγήκε ούτε βουλευτής με τη ΔΗ.ΑΝΑ. Πέτυχε όμως διάνα με τον Αντώνη και από το μηδέν, κάθισε δέκα χρόνια στο προεδρικό μέγαρο.

Η διάσωση εκείνη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. συνέβαλε αποφασιστικά στην καταστροφή της Ελλάδας αφού λίγους μήνες μετά ανήλθε τόσο στην πρωθυπουργία όσο και στην προεδρία του κόμματος ο Κώστας Σημίτης. Ο άνθρωπος που ευχαριστούσε τους αμερικανούς  για τα Ιμια, αυτός που δεν έβγαλε λέξη όταν λίγους μήνες αργότερα, τον Αύγουστο του 1996 δολοφονήθηκαν στην Κύπρο δύο ελληνόπουλα, ο Ισαάκ κι ο Σολομού, αυτός που παρέδωσε τον Οτσαλάν, υπέγραψε Μαδρίτη και Ελσίνκι, μας καταχρέωσε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οδήγησε στην πρώτη λεηλασία του ελληνικού λαού δια του χρηματιστηρίου, μας έμπασε στο ευρώ με άλλα κόλπα και ένα σωρό που μου διαφεύγουν.

Αν πιάσουμε το νήμα από το τέλος και οδηγηθούμε στην αρχή, θα αντικρύσουμε το χαμογελαστό πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά.

Όμως οι διασώσεις δεν έχουν τέλος.

Ενώ είχε -έστω και με φοβερή καθυστέρηση- στο καναβάτσο το συμφοιτητή του και μπορούσε να τον αποτελειώσει, τελικά επέλεξε το Νοέμβριο του 2011 να κάνει τη μεγάλη στροφή και να τον διασώσει.

Ομοίως πάλι τώρα, ενώ το ΠΑΣΟΚ αποδοκιμάστηκε σε δύο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις πριν από ένα χρόνο, στελέχη του οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια και οι μετρήσεις δείχνουν πως το πάλαι ποτέ κραταιό κόμμα οδεύει προς το τέλος του με τον αρχηγό του μοναχικό ηγεμόνα του εαυτού του, το ανέστησε με 11 υπουργοποιήσεις και 1 αντιπροεδρία με τον κο Βενιζέλο ήδη να συμπεριφέρεται ως πρωθυπουργός.


Ο Αντώνης Σαμαράς λοιπόν στο BAYWATCH, το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία!

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου