Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΑΤΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗΣ τῆς έποχῆς μας κ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ


Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΑΤΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗΣ
τς έποχς μας
κ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ,

ποος μ τ ργα του ναπτερώνει κα ναζωογονε τ κατατρωθν θικ κα θνικ σθένος τν λλήνων, γραψε πιβεβλημμένη κριτικ γι τ κόμματα χρησιμοποιώντας τν μ σάρκινη γλώσσα τς ληθείας κα χι τν «πολιτικάντικη» κα «ξύλινη» γλώσσα τς διπλωματίας.

Πολιτικ εναι τέχνη το νέφικτου. σοι κατέστρεψαν τν λλάδα ταν πλούσιοι κα μορφωμένοι, μως χωρς εσυνειδησία, θος ρετς πατριωτισμο, επρέπειας κα εποιΐας, λλ ς δοτ νδρείκελα τν καταχθονίων σκοτεινν δυνάμεων.

Ατά, πο δν τολμον ν πον ο «πολιτικάντηδες», ο διπλωμάτες κα ο Στρατηγοί, τ λέει θαυμάσιος κα θαρραλέος καλλιτέχνης, ς π.χ. :

«Μς τν γι Σοφι θ βρεθομε ξανά».

Τν 27 Σεπτεμβρίου 2013 θ μς παρουσιάσ στ ρώδειο τ νέο, σπουδαο ργο του «Χαρε θάλασσά μου», γραμμένο γι τν Παναγία κα τν λλάδα.

Κατωτέρω ναδημοσιεύουμε ατούσιο τ κείμενο τς δηλώσεώς του μετ συγχαρητηρίου σχολίου μας.


Σωματείον

«ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ»
δρα : MOYΣΩΝ 14, 15452 ΨΥΧΙΚΟΝ
Τηλ. 0030-2103254321-2, fax 210-3236978
e-mail : fot_gram@otenet.gr στοσελίς : www.fotgrammi.gr
ριθ. ποφ. Πρωτοδικειου αθηνων 3079/2008
Α.φ.μ. 998406487 δου ψυχικού

ξιότιμον Κύριον
ΣΤΑΜΑΤΗΝ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ                                  
Καλλιτέχνην-Μουσουργόν-Στιχουργόν-Συνθέτην-νορχηστρωτήν

ΥΠΕΡΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ

πιστολή 664/1.7.2013 Γ.Ι.

Φίλτατέ μας κ. Σπανουδάκη,
  
ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 1. Στν οραν σς ψάχναμε, στν θήνα σς ερήκαμε.
πιβεβαιώνεται τι ποιος λεύθερα συλλογται, συλλογται ρθ κα κριβοδίκαια.

2. Δώσατε πέροχο μάθημα πολιτικς.

3. Μακάρι ν θέλατε ν γίνετε Πρόεδρος τς Δημοκρατίας τν λλήνων πίκαιρος ληθινς σχολιαστς – πολιτικς καθοδηγητς σων δν νήκουν  ς μέλη σ κόμματα, στω κα μία φορ ν ποχή. ρρίξατε πλετο φς.

Συγχαρητήρια.

4. Εελπιστομε ν μ θυμώσετε πολύ, πο σς σκεπτόμεθα πάντα. Ατ μς τ πιβάλλει δολη γάπη κα μεγίστη κτίμησί μας στ πρόσωπό σας.

5. Θεωρομε γκλημα ν κρύπτωνται τέτοια πολύτιμα «διαμάντια». Πρς τοτο ναδημοσιεύομε τ κείμενό σας κα γνωστοποιομε τν πικειμένη συναυλία σας σ χιλιάδες κατόχους στοσελίδων κα e-mail.   

Φιλικώτατα

Με όσο πιο απλά λόγια μπορώ, θα απαντήσω σε όσους με ρωτάτε περί πολιτικής, δημοκρατίας, πολιτισμού και πια η σημερινή στάση-θέση μου.
Αρχίζω με τα αρνητικά. Ουδέποτε υπήρξα, σοσιαλιστής, αριστερός, προοδευτικός και τα τοιαύτα. Στην πραγματικότητα από το 74' πού γύρισα στην Ελλάδα, αυτοί ακριβώς ήταν και είναι ακόμη, που με πολέμησαν με λύσσα. Και βέβαια, όχι μόνον εμένα. Και πολλούς άλλους, πού ή εξαφανίστηκαν, ή τελικά συμβιβάστηκαν. 

Στον τομέα τού "πολιτισμού" τελικά, βρίσκονται οι πιο εμπαθείς και διαπλεκόμενοι, άνθρωποι. Αν κάποτε άνοιγε ο φάκελος πολιτισμός, χορηγίες, διαπλοκή, φακελάκια, ημέτεροι κλπ, θα έκανε την λίστα Λαγκάρντ ή όποια άλλη, να ωχριά.  Γιατί εδώ πρόκειται υποτίθεται, για "πνευματικούς "ανθρώπους.  Ίσως κάποτε γράψω, για όσα με τα μάτια μου είδα και έπαθα, από ανθρώπους πού την ταυτότητα τους, σάς έδωσα παραπάνω.
Αλλά μάλλον βαριέμαι, γιατί έχω έργο να κάνω και γιατί τις πληγές μου
και τις κακίες, τις ακουμπάω με αγάπη πάντα, στα χέρια του Θεού.
Εκείνος και ξέρει και μπορεί, Εγώ πάλι, όχι. 

Δεν γράφω μουσική, μόνο για να με ακούτε. Γράφω κυρίως, για το μετά. Για τα παιδιά σας, όταν είναι η ώρα τους, για τα εγγόνια σας κ.λ.π.

Για τότε, πού το πραγματικά αληθινό, θα λάμψει και το ψεύτικο, θα πάει στην φυσική του θέση. Την οριστική λήθη.

Όταν οι σημερνοί συνθέτες, τραγουδιστές και οι δημοσιογράφοι υπερασπιστές τους, δεν θα υπάρχουν πια, να ελέγχουν ασφυκτικά, τα καλλιτεχνικά πράγματα.
Σέβομαι για να αναφέρω μόνον λίγους, τον Σεφέρη, τον Ελύτη, την Λαμπέτη, τον Χορν και βέβαια τον Χατζιδάκη και τον Παπαθανασίου. Όχι μόνο για το έργο τους, αλλά και για την στάση τους.

Δεν θεωρώ ότι πια έχουμε πραγματική Δημοκρατία. Σε ποιά δημοκρατία θα ήταν αντιπρόεδρος τής κυβερνήσεως, ο αρχηγός ενός κόμματος τού 4-5 %
και θα διόριζε και υπουργούς. Και σε ποια δημοκρατία, ένα κόμμα τού 10-15%, δεν "δικαιούται δια να ομιλεί" και υβρίζεται καθημερινά από όλους, χωρίς να τού δίνεται βήμα, να απαντήσει. Συμφωνείς η όχι μαζί του.

Ποια δημοκρατία το διδάσκει αυτό;

Απαντήστε μου συνταγματολόγοι και λοιποί προοδευτικοί ιστορικοί.

Δεν θεωρώ επίσης, ότι έχουμε πια κόμματα. Κομμάτια διεφθαρμένων ελλήνων, ναι.

Απίστευτους αριβίστες, σκληρούς και αυστηρούς (με τούς άλλους πάντα, ποτέ με τον εαυτό τους) πολιτικούς, ναι.

Διαπλοκή άρρωστη που υγιώς όμως, ελέγχει και μεγαλουργεί ακόμα και επί όλων των κυβερνήσεων, ναι.

Γερμανούς και άλλους ξένους που μας διατάζουν, μας υποτιμούν και μας καταστρέφουν, ναι.

Ποιός όμως τούς δίνει, το κλειδί της πόλης;

Οι πολιτικοί μας, και μάλιστα, εν ονόματι μας!

Είναι αλήθεια βέβαια ότι πιά, η πλειονότητα των Ελλήνων, είναι πάσχουσα.
Δεν είναι η φτώχεια, το μόνο, κακό πού μάς βρήκε.

Άλλωστε ούτε φτωχοί, ούτε αμόρφωτοι, ήσαν και είναι όσοι κατέστρεψαν την Ελλάδα. Πλουσιότατοι και μορφωμένοι, όλοι τους.

Το ότι είμαι κομμένος, αποκλεισμένος και τα τοιαύτα είναι ψέματα.

Εγώ, ονομαστικά και όταν κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει, απέκλεισα και έκανα εχθρούς μου, το όλον Πασόκ, τους Σημίτη, Παπανδρέου και Βενιζέλο, μιλώντας καθαρά, ονομαστικά και ανοιχτά, εναντίον τους.

Εξ' ίσου καθαρά, μίλησα για το αίσχος Λαμπράκη και Μεγάρου, αλλά και Μπόμπολα και Mega.

Επίσης για την απίστευτη διαπλοκή και έλεγχο πού ασκούν τα αριστερά-σοσιαλιστικά κόμματα στον "πολιτισμό" μας.

Ξέρετε πολλούς καλλιτέχνες, πανεπιστημιακούς και άλλους πού να μην κλείνουν το ρήμα αριστερός, προοδευτικός κλπ, σε όλους τούς τόνους και τις υποκλίσεις;

Όλα όσα ανωτέρω είπα, τι με κάνουν; δεξιό, φασίστα, βασιλικό, χουντικό;

Αυτά είναι μερικά μόνον, από τα ονόματα που κατά καιρούς, μου απόδωσαν.

Ακούστε λοιπόν κι αυτό.

Το "δεξιό" κόμμα τής ΝΔ, είναι για μένα το πιο αποκρουστικό.

Δεν υπάρχουν πιο πολιτιστικά και πολιτικά, δειλοί άνθρωποι.

Θαυμάζουν και υποστηρίζουν ό,τι τους φτύνει και ταλαιπωρούν και περιθωριοποιούν, ό,τι τους βοηθάει ή τούς βλέπει με αγάπη.

Έχουν το σύνδρομο, τής πόρνης.

Θέλουν δυστυχώς, τον νταβατζή τους.

Και τον βρήκαν επιτέλους, στο πρόσωπο του Βενιζέλου, της Γεννηματά και των υπολοίπων "μαυρισμένων" προσφάτως από τούς Έλληνες, πολιτικών.

Εύχομαι σε όλους τους, καλές εισπράξεις, καλή διαπλοκή, καλά ψέματα προς όλους τούς Έλληνες και καλές και βαθύτατες υποκλίσεις, προς τούς ξένους.

Να, επιτέλους και μια ευχή προς πολιτικούς, που έχω την υποψία πώς θα πιάσει!

Ελπίζω, τα όσα σας είπα, να απάντησαν, στις περισσότερες ερωτήσεις σας.

Αν συμφωνείτε μαζί μου, να ‘ναι ευλογημένο, αν διαφωνείτε, να ‘ναι ακόμη πιό ευλογημένο!

* Έχω και μία επισήμανση, προς τους πολιτικάντηδες που κατακλύζουν τα κανάλια και τους δημοσιογράφους, πού εντολοδόχοι της εκάστοτε διαπλοκής τους, τους καλούν, για να τούς φέρουν δήθεν με τις παιδαριώδεις και προσυνεννοημένες ερωτήσεις τους, σε δύσκολη θέση.

Όχι καλοί μου κύριοι. 

Πολιτική, δεν είναι, η τέχνη τού εφικτού. 

Είναι αντιθέτως, η τέχνη τού ανέφικτου!

Μην ακυρώνετε με τα μυαλά σας -που δεν χωρούν την καθαρή σκέψη- όσα η χώρα αυτή, με θυσίες, παλικάρια και αίμα, αιώνες τώρα, απέδειξε.

Αν εσείς δεν έχετε τα απαιτούμενα "μπιπ", κάντε ενός λεπτού σιγή, για την σημερινή, κατάντια σας.

Σταμάτης Σπανουδάκης

Related Posts :2 σχόλια:

  1. καλος μουσικοσυνθετης...πλανεμενος ομως η εντεταλμενος?? σε υπηρεσια?? εαν γνωριζει απο δημοκρατια τοτε ειναι εντεταλμενος! εαν δεν γνωριζει απο το πολιτευμα της αρχαιας ελλαδας την δημοκρατια ,(οπως γενηθηκε ,και οχι οπως την καταντησαν οι αγλοσαξωνες)τοτε ειναι ασχετος πλανεμενος και καλυτερα να γραφει μουσικη ,παρα να μιλαει για δημοκρατια.....και στο βαθος να φαινετε....η χρυση αυγη...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.''ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'', ''ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΑΣ'',''ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ...''Ο ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ,ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ''ΕΘΝΟΣ'' ΚΑΙ ''ΣΗΜΑΙΑ'' ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕ ΩΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ 'Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΕΩΣ.ΣΥΝΕΒΑΛΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ.ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ΤΙΣ ''Μ Ν Η Μ Ε Σ''.

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή