Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!! [ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ] ''ΒΡΑΖΕΙ'' Η ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!! ΕΚΑΤΟΝΤΑΡΧΟΙ !!! ΦΥΛΑΚΤΗΡΙΟΙ !!! ΕΠΑΟΙΔΟΙ !!! ΝΤΙΚΡ !!! ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΙ ΟΜΠΕΑ !!! ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!


Γράφει η Μαρία Τουφεξή


ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΩΘΗΣΗ  ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ 
ΜΟΔΑΣ !!!


ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ
ΤΑ ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ !!!

ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕΣΩ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ !!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ !!!

ΤΑ ΚΥΡΙΩΤΕΡΑ ΕΙΔΗ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΩΝ !!!

ΜΑΓΙΚΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ !!!

1] ΜΑΝΤΕΙΣ : Είναι αυτοί που με την παλάμη ή θυσίες και άλλα σημεία προβλέπουν τα μέλλοντα.

2] ΕΚΑΤΟΝΤΑΡΧΟΙ : Είναι οι γηραιότεροι, σεβασμιότεροι και σοφότεροι των μάντεων.


3] ΝΕΦΟΔΙΩΚΤΕΣ : Είναι αυτοί που παρατηρούν το σχήμα των νεφών και αναλόγως προβλέπουν το μέλλον, διώχνουν επίσης τα νέφη με την βοήθεια των δαιμόνων για να μη βρέξει σε κάποιο μέρος και το στέλνουν αλλού.

4] ΓΗΤΕΥΤΕΣ : Είναι αυτοί που κάνουν δαιμονικές επικλήσεις, επωδές και ξόρκια.

5] ΓΟΗΤΕΣ : Θρηνούν γοερά πάνω από μνήματα, επικαλούμενοι τους δαίμονες για να παραλύσουν κάποιον ισόβια ή να τον τυφλώσουν ή να τον κουφάνουν και έχουν την δύναμη να βγάζουν νεκρούς από τον Άδη.

6] ΦΥΛΑΚΤΗΡΙΟΙ : Φτιάχνουν φυλαχτά, τα τυλίγουν με μεταξωτή κλωστή και γράφουν μέσα επικλήσεις δαιμόνων.

7] ΜΑΓΟΙ : Οι επικαλούμενοι δαίμονες που τους υπηρετούν για να δένουν ανθρώπους ή ακόμη και να τους θανατώνουν άν τους ζητηθεί από τον πελάτη.

8] ΕΠΑΟΙΔΟΙ : Τραβούν τους δαίμονες με επωδές και καλέσματα, δένουν τους λύκους, πιάνουν τα φίδια με τα χέρια τους χωρίς να τους δαγκώνουν και δένουν τα παντρεμένα ζευγάρια.

9] ΦΑΡΜΑΚΟΙ : Η δύναμη τους είναι τρομακτικοί αφού μπορούν να κατασκευάζουν φαρμακερά ποτά, για να θανατώσουν κάποιον, ή να σκοτίσουν τον εγκέφαλο του και να τον ελέγχουν στο έπακρο, ή να ελκύσουν την  αγάπη κάποιου που θα ερωτευτεί όποιον θέλουν αυτοί!

Όλοι αυτοί πιστεύουν στον Σατανά και ελέγχονται από αυτόν.

10] ΤΟ ΝΤΙΚΡ : Είναι μια τεχνική έκστασης που χρησιμοποιούν οι ισλαμιστές και την επιτυγχάνουν με την πλήρη παράδοση του ''εγώ''στο όνομα του Αλλάχ. Αυτοί που το επιτυγχάνουν ονομάζονται Σούφι και η διδασκαλία τους Σουφισμός. Έχουμε δηλαδή εδώ να κάνουμε με ένα απελπιστικό κόσμο ειδώλων μέσα στον οποίο αναπόφευκτα χανόμαστε, εκμηδενιζόμαστε ως προσωπικότητες. Δαιμονική απελπισία βασιλεύει.

11] ΌΜΠΕΑ : Το χειρότερο είδος μαγείας που υπήρξε ποτέ στον πλανήτη γή !!! Οι μάγοι του Όμπεα είναι οι πιο ισχυροί στον κόσμο !!! Έχουν την δυνατότητα να κάνουν τα θύματα τους ζωντανούς νεκρούς, δηλαδή ''Ζόμπι'' !!! Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν είναι σκόνη που μπορεί να ''χτυπήσει'' τα θύματα τους μέσω του αέρα, ή υγρό που μπορεί να μεταδοθεί μέσω της βροχής ή ακόμη και σε ποτάμι, θάλασσα και στο νερό που πίνουμε !!! Επίσης μπορεί κάποιος μάγος του Όμπεα, όταν είναι άτομο υπεράνω υποψίας να μας μολύνει χαρίζοντας μας κι ένα άρωμα !!! Τα άτομα που έχουν προσβληθεί από Όμπεα δέν έχουν δική τους βούληση !!! Λειτουργούν κατά την θέληση και τα συμφέροντα αυτών που τους έχουν μολύνει !!! Μπορεί να σκοτώσουν πολύ εύκολα αν τους διατάξουν οι ''Εντολοδόχοι'' του Όμπεα. Οι ίδιοι βέβαια δεν το καταλαβαίνουν και νομίζουν ότι η ζωή τους συνεχίζεται φυσιολογικά !!! Δέν πιστεύουν καν ότι θα μπορούσε να  είναι αλήθεια κάτι τέτοιο !!! Κι όμως μπορεί να γίνουν δολοφόνοι, κλέφτες, ή να βρίσκονται σε μία στάση αδράνειας που καταστρέφει την προσωπική τους ζωή και όχι μόνο !!! Μεταμορφώνονται σε φυτά κυριολεκτικά ''Ζόμπι'',



Όλα αυτά που συμβαίνουν στον πλανήτη γή τα τελευταία χρόνια, δεν είναι τυχαία !!!

Ψεκασμοί [βλέπε Όμπεα].

Σκόνη από την ''Αφρική'' μεταλλαγμένα τρόφιμα, γενόσιμα φάρμακα, δημιουργούν ασφυκτικό περιορισμό της σκέψης και της δράσης των ανθρώπων, μέσα σε πλαίσια αυστηρής μυστικότητας!

Είναι η τακτική των σατανιστών, μασόνων και μαύρων μάγων!

Άλλωστε το λεξιλόγιο και τα μυστικά σύμβολα των μασονικών ''κλεστών'' σωματείων - συνεχνιών των χτιστών [masson = χτίστης, τέκτονας] είναι δανεισμένο από τον Εβραϊκό αποκρυφισμό!

Οι Εβραίοι προωθούν την πανθρησκειακή χοάνη της Νέας Εποχής. Θέλουν πάση θυσία την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και έχουν διεισδύσει σε όλες τις χώρες του πλανήτη, άλωσαν τους υψηλούς θώκους της πολιτικής και της εξουσίας!

Είναι γνωστό κι ας μην εθελοτυφλούμε, ότι στην Ελλάδα  δρούν πολλές αιρετικές, αποκρυφιστικές ομάδες και σύλλογοι, οι οποίες χρησιμοποιούν διάφορα προσωπεία για να παγιδέψουν κυρίως άτομα άνεργα, απογοητευμένα, ναρκομανείς, άτομα με ψυχολογικά προβλήματα, ανθρώπους που έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα και βρίσκονται σε πένθος, άρα είναι ευάλωτα και εύκολη ''λεία'' για τα σχέδια τους !!!

Επίσης διείσδυσαν και ελέγχουν τις δημοκρατικές και κρατικές δομές εκμεταλευόμενοι τον όρο ''ανθρώπινα δικαιώματα''.

Με την ιδεολογική διαστροφή τους παραχαράσσουν τις αξίες, τα υγιή στοιχεία και τις αρχές του προσώπου, της οικογένειας και της κοινωνίας.

Έτσι οι Εβραίοι, μέσω του Σατανισμού - Αποκρυφισμού - Μαγείας - Μασονίας τα οποία προώθησαν ώς μόδα όπως τονίσαμε πιό πάνω μέσω κιν/κών ταινιών, προσώπων ειδώλων της μουσικής που η νεολαία τους μιμείται δυστυχώς, κατάφεραν αυτήν την στιγμή να έχουν τον πλήρη έλεγχο του πλανήτη γή απ΄ άκρη σ΄ άκρη !!!



ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ !!!

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΜΠΕΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ  ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ !!!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΩΣ Ο ''ΜΕΓΑΣ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΣ''

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΩΡΑ !!!

ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ 666 !!!

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΗΓΕΤΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ  ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΘΑ ΒΑΔΙΣΟΥΜΕ !!!



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου