Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013

Μουσικό συγκρότημα "ΕΡΩΣ - ΕΛΛΑΣ"


Οι "ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ" δημιουργήθηκαν το 2011, με στόχο να αναδείξουν με το έργο τους τις Αιώνιες Αξίες του Ελληνισμού και να ανυψώσουν το Φρόνημα των Ελλήνων.

Σε μια εποχή σήψης και Εθνικής υποτέλειας, που κατακλύζεται από εύκολα τραγουδάκια του συρμού και που ότι εξυμνεί την  Ελλάδα είναι σχεδόν απαγορευμένο, οι 
«ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ» επιμένουν να τραγουδάνε για την Πατρίδα και τα Εθνικά θέματα. 

Αποτελούνται από 4 μουσικούς οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν νέους σύγχρονους Θούριους και Παιάνες, που θα μιλάνε απευθείας στην καρδιά και την συνείδηση των Ελλήνων.


Πρόκειται για τους Αρτ. Κυδωνάκη, Βασιλική Αϊβατζίδου, Φώτη Μήλιο, και Κατερίνα Ελληναίου. Οι «ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ» εξέδωσαν 2 μουσικές συλλογές, οι οποίες κυκλοφόρησαν μαζί με την εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα». Η πρώτη συλλογή "Ύμνοι για την Πατρίδα" κυκλοφόρησε λίγες ημέρες πριν την 28η Οκτωβρίου 2011, ενώ η δεύτερη με τίτλο "Ανάσταση Λαού" κυκλοφόρησε την 25η Μαρτίου 2012. Και τα δύο cd ήταν αφιερωμένα στις Εθνικές μας Επετείους και συνολικά ξεπέρασαν τις 10.000 πωλήσεις.

Οι «ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ»  αναμένουν από Ελληνοκεντρικούς φορείς, κόμματα και οργανώσεις να “εκμεταλλευθούν” ελεύθερα το έργο τους και να το χρησιμοποιήσουν για την εξάπλωση των Εθνικών Ιδανικών.
 
Παρά τον αποκλεισμό τους από τα νεοταξικά ΜΜΕ, το έργο του συγκροτήματος διαδίδεται καθημερινά υπόγεια από χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου και έχει φτάσει σε εκατοντάδες χιλιάδες προβολές.

Οι «ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ» σας καλούν να κοινοποιήσετε, αναρτήσετε και να εξαπλώσετε, οποιοδήποτε έργο, δικό τους ή άλλο, που εξυμνεί τα Εθνικά Ιδεώδη.

Άλλωστε αυτό αποτελεί προσωπικό χρέος και Ύψιστη Τιμή για κάθε συνειδητοποιημένο Έλληνα!  Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου