Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟΥ


«ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ, ΑΠΟΨΕ ΜΗΝ ΚΡΥΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ’ ΔΩΣΑ, ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΡΩΣΕΙΣ»

Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση :

«Το ποινολόγιο του φορολογικού ψηφίστηκε σήμερα από τη μνημονιακή συγκυβέρνηση.

Το μόνο που δεν γνωρίζω είναι αν έγιναν κάποιες μετατροπές στο κείμενο που παραδόθηκε στο Υπουργείο στα αγγλικά για μετάφραση.

Την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες θα κοιμούνται από εδώ και μπρος με εφιάλτες, φαντάζομαι ότι ο Υπουργός Οικονομικών και το alter ego του, ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων, θα έχουν ύπνους ανάλαφρους.

Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω την πληροφορία ότι η Τρόικα τους αφιέρωσε το τραγούδι που έγραψαν τα δίδυμα αδέλφια από τη Χίο, ο Γιώργος και Σταύρος Μυλωναδάκης :

Να σκεπαστείς με όνειρα
Απόψε μην κρυώσεις
Και τα φιλιά που σου `δωσα

Σεντόνια να τα στρώσεις»

Related Posts :1 σχόλιο: