Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Αποκαλύφτηκε (;) ο δεύτερος δολοφόνος του Κένεντι

John-Fitzerand-Kennedy-assassination


Το εθνικό απωθημένο των Αμερικανών με την οικογένεια Κένεντι, το “Κάμελοτ” και τις θεωρίες συνωμοσίας που συνοδεύουν τις δολοφονίες του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι και του Ρόμπερτ Κένεντι, καθώς και το αεροπορικό δυστύχημα του φυσικού κληρονόμου της οικογένειας, Τζον-Τζον, αποτελούν φυσικά ιστορικά επιβεβαιούμενη πραγματικότητα.

Το Χόλιγουντ έσπευσε εύλογα να διεκδικήσει το δικό του μερίδιο στην ιστορική αφήγηση, με ταινίες και ντοκιμαντέρ που έπλασαν περαιτέρω τον αστικό μύθο, ειδικά από τη στιγμή που κανείς δεν πίστεψε ποτέ σοβαρά ότι ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ και η… μαγική σφαίρα του, όπως είχε ειρωνικά περιγράψει ο εισαγγελέας Γκάρισον, έβαλαν τέρμα στη ζωή του πιο “λαμπερού” Προέδρου που γνώρισαν οι ΗΠΑ, μέχρι την εμφάνιση του Μπιλ Κλίντον.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ λοιπόν που θα προβληθεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, υποστηρίζει ότι ένας άνδρας των Μυστικών Υπηρεσιών, ήταν… κατά λάθος ο δεύτερος εκτελεστής του Τζον Φιτζέρλαντ Κένεντι στο Ντάλας, την πόλη που τον μισούσε τόσο πολύ ώστε να γίνει και εκείνη που τον αποχαιρέτησε με ωμή βία.

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ που τιτλοφορείται “JFK : The Smoking Gun”, ο Τζορτζ Χίκεϊ, ένας από τους άνδρες των Μυστικών Υπηρεσιών που βρίσκονταν πίσω από το αυτοκίνητο του Προέδρου Κένεντι, κατά λάθος… τον πυροβόλησε, στο πλαίσιο του γενικού χαμού που ακολούθησε τους πρώτους πυροβολισμούς.


Νέοι αστικοί μύθοι έρχονται, δηλαδή…

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου