Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2013

ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ


Οι νταβατζήδες του Ισραήλ έχουν ενωθεί από τον Justin Welby, Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι, επικεφαλής της Εκκλησίας της Αγγλίας και ηγέτης 80 εκατ. Αγγλικανών.

Ο Welby, ο οποίος έκανε σήμερα επίσκεψη στο Ισραήλ, δήλωσε στους σιωνιστές οικοδεσπότες του ότι το Ισραήλ είναι το "κέντρο του κόσμου" με πάρα πολλούς τρόπους.

Μιλώντας στις 27 Ιουνίου, ο Welby, του οποίου ο πατέρας είναι Εβραίος, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι το Ισραήλ, που διώκει παλαιστίνιους, Χριστιανούς, και μουσουλμάνους «είναι το λίκνο των τριών μεγάλων θρησκειών παγκοσμίως».

Είναι το λίκνο την πίστη μας, της χριστιανικής πίστης. Είναι το μέρος όπου ο Ιησούς έζησε, περπάτησε, πέθανε και αναστήθηκε.

Είναι με τόσους πολλούς τρόπους το "κέντρο του κόσμου", με πάρα πολλούς τρόπους.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ο μορφωμένος Welby του Cambridge, ο οποίος έχει πτυχίο στην ιστορία και το δίκαιο, μπορεί να αγνοεί την ιστορία των Αγίων Τόπων και την εγκληματική φύση των Εβραίων.

Το σχέδιο της Νέας τάξης είναι πλέον γνωστό. Ο ΟΗΕ θα στείλει στρατό όταν έρθει η ώρα στο Ισραήλ στα Ιεροσόλυμα, δήθεν για την απόλυτη εξασφάλιση της ειρήνης και του ελέγχου στην περιοχή των Ιεροσολύμων.

Όταν αισθανθούν και σιγουρευτούν ότι τα Ιεροσόλυμα είναι ασφαλή και υπό τον απόλυτο έλεγχό τους, τότε θα γκρεμίσουν το τέμενος του ομάρ, και θα στήσουν τον ήδη προκατασκευασμένο τρίτο ναό του Σολομώντος.

Πίσω λοιπόν απο τις δηλώσεις του Welby, κρύβεται η βρώμικη προπαγάνδα που προωθεί για τον τρίτο ναό και την Βασιλεία του Αντιχρίστου, όπου οι δυνάμεις του ΟΗΕ θα καταλάβουν τα Ιεροσόλυμα που θα ορισθούν σαν η "ουδέτερη πόλη της ειρήνης όλων των λαών". 


Εξ ού και οι δηλώσεις του ότι το Ισραήλ είναι το "κέντρο του κόσμου".

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου