Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΟΥΑΙ ΤΟΙΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙΣ... Φρίκη : Ομαδικός βιασμός Ιρακινής από Αμερικανούς στρατιώτες μέσα στην φυλακή...


Όταν εισβάλλεις σε μία χώρα και την μεταχειρίζεσαι όπως μεταχειρίστηκαν οι Αμερικανοί στρατιώτες την Ιρακινή της φωτογραφίας, ε, μετά μην απορείς αν σου σκάνε IED's "στα μούτρα".


Πραγματικά ανατριχιάζουν οι φωτογραφίες ομαδικού βιασμού Ιρακινής από τέσσερις Αμερικανούς στρατιώτες οι οποίες διέρρευσαν στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

H ύπαρξη τέτοιων φωτο-άλμπουμ είναι γνωστή, αλλά έχουν θαφτεί στα υπόγεια του Πενταγώνου και ο Μ. Ομπάμ πήρε πίσω την απόφασή του να δημοσιοποιηθούν, γιατί "Θα αυξανόταν ο κίνδυνος που διατρέχουν οι Αμερικανοί στρατιώτες στο εξωτερικό".



Τι να πει κανείς; Αν κάνουν αυτά οι Αμερικανοί στο Ιράκ, τότε εξηγείται γιατί δεν αντιδρούν στις σφαγές των Χριστιανών στην Συρία και τους βιασμούς χιλιάδων Χριστιανών γυναικών από τους ισλαμιστές στην Συρία.


Να ελπίζουμε ότι έχουν συλληφθεί και τιμωρηθεί τα εν λόγω αμερικανικά κτήνη γιατί σίγουρα δεν αποτελούν τον κανόνα στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις. Έτσι, τουλάχιστον, θέλουμε να πιστεύουμε.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου