Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Μας μισούν...

Το σίχαμα. το ψυχοπαθής και μισέλληνας Ολλανδός Υπουργός Οικονομικών και πρόεδρος του Eurogroup.


Την προηγούμενη εβδομάδα το Euroworking group σταμάτησε την δόση που κατευθύνονταν στην Ελληνική πλευρά γιατί έλειπαν 245 άτομα από την τελευταία παρτίδα θυσιαζόμενων.

Όλα κινδύνεψαν σε μια στιγμή να βρεθούν στον αέρα. Οι θυσίες και οι προσπάθειες ενός ολόκληρου λαού να υπάρξει ανάμεσα τους, η εξάχρονη ύφεση, το 1,5 εκ άνεργοι, οι εκατοντάδες χιλιάδες κλειστές επιχειρήσεις το 25% του ΑΕΠ που χάθηκε τα άνεργα παιδιά μας που φεύγουν, τα σχολεία που κλείνουν, τα νοσοκομεία, οι στρατιές νέων ανέργων που προστίθενται.

Τίποτα από αυτά δεν μέτρησε. Δεν το έλαβαν υπόψη ούτε μια στιγμή. Δεν θέλησαν να πουν «χαλάλι» και να χτυπήσουν φιλικά στην πλάτη τον δοκιμαζόμενο έθνος. Να το αφήσουν να ξαποστάσει  μια ώρα να λάβει μια ανάσα να σηκωθεί μετά να συνεχίσει. Κι όμως παλεύουμε για την σωτηρία του ευρώ.

Μας μισούν! Δεν εξηγείται αλλιώς πως καμιά μεταρρύθμιση δεν πέτυχε. Κανένας στόχος δεν πιάστηκε κανένα φως δεν υπάρχει στο τούνελ. Μας κοροϊδευτούν όταν μιλούν για τα λάθη τους και μετά ζητούν να τα επαναλάβουμε.

Η χώρα έχει μεταβληθεί σε στρατόπεδο αναγκαστικής λιτότητας φτώχιας ανεργίας και εθνικού αφανισμού. Είμαστε τα σύγχρονα θύματα του ευρωπαϊκού πολιτισμού.


Είμαστε αδύναμοι και μας μισούν όπως μίσησαν τους εβραίους στον ΒΠΠ. Είναι ο πολιτισμός τους τέτοιος και μας αφανίζουν.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου