Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΓΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ

Έφεση για Μάρκο, Χαραλάμπους και Λοϊζίδη«Η καταδίκη θα ισούται με θανατική ποινή»

Ο Πρώην Υπουργός Εξωτερικών επί κυβέρνησης Χριστόφια, Μάρκος Κυπριανού μετά την αθώωση του από το δικαστήριο για την υπόθεση της έκρηξης στο Μαρί, που στοίχισε την ζωή σε 13 συνανθρώπους μας, μάζεψε κάμποσους φίλους του, confirmed bachelors, και το διασκέδασε με την ψυχή του σε γνωστό κλαμπ της Λευκωσίας. Καλά ρε Α-μαρκέ Μάρκο, ήταν υπόθεση αυτή για να την διασκεδάσεις. Δεν μπορούσες... να βγάλεις το σκασμό και να μην προκαλείς και από πάνω; Δεν πρόλαβε όμως να χαρεί την αθώωση του. Μετά από έντονες διαμαρτυρίες συγγενών των θυμάτων και απλών πολιτών, ο ολετήρας της κυπριακής Δικαιοσύνης, Γενικός Εισαγγελέας Πέτρος Κληρίδης, που σκόπιμα δεν έστησε σωστά το κατηγορητήριο για  να μην  καταδικασθούν οι πραγματικοί και κύριοι ένοχοι, Δημήτρης Χριστόφιας και Μάρκος Κυπριανού, αναγκάστηκε να ασκήσει έφεση κατά της αθώωσης του Μάρκου.

Επί 30 μήνες, Δημήτρης Χριστόφιας και η μαριονέττα του ο Μάρκος, επέμεναν να έχουν στιβαγμένα τα φονικά εκρηκτικά δίπλα από στρατόπεδο και από το μεγαλύτερο έργο υποδομής της Κύπρου, την ΑΗΚ για να εξυπηρετηθούν οι φίλοι και συντρόφοι του μπουρλοτιέρη και πρώην καφετζή του Δικώμου Δημήτρη Χριστόφια, Πρόεδρος Άσσαντ της Συρίας και Αχμαντινεζαντ του Ιράν μέχρι που ήρθε ο όλεθρος. Τα δύο πιο πάνω πολιτικά υποκείμενα, ελεύθερα τώρα, κάνουν πάρτυς και παραθερίζουν στο Κελλάκι. Στο Μάρκο Κυπριανού, όταν ήταν ακόμη υπουργός είχε υποδειχθεί από ειδικούς σε συσκέψεις η μεγάλη επικινδυνότητα των εκρηκτικών, αλλά προτίμησε να μην κάνει τίποτα για να πιέσει το άρρωστο ανθρωπάκι που ακούει στο όνομα Δημήτρης Χριστόφιας για να απομακρυνθούν και να γλιτώσουμε από την καταστροφή. Ο Μαρκούλης εν’ όσο ήταν Υπουργός Εξωτερικών, ήταν ο ‘’Yes Man’’ του προέδρου γιατί ήθελε να τα έχει καλά με Χριστόφια και το κόμμα του το ΑΚΕΛ. Ο λόγος; προσδοκούσε ότι στις προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου του 2013, θα μπορούσε να είναι κοινός υποψήφιος του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ για την προεδρία της Δημοκρατίας

Είναι η μοίρα του ελληνισμού γενικότερα να ταλαιπωρείται και να καταστρέφεται από γόνους πολιτικών και γενικά από ψυχικά και σωματικά άρρωστους ηγέτες και πολιτικούς. Θέλετε παραδείγματα γόνων; Έχουμε και λέμε: Ανδρέας Παπανδρέου, Γιωργάκης Παπανδρέου, Ντόρα Μπακ. Μητσοτάκη, Κώστας Καραμανλής, Καίτη Κληρίδου, Νικόλας Παπαδόπουλος, Μάρκος Κυπριανού.

Κάποιος από τους δικούς μας γόνους με πήρε στο παρελθόν στο τηλέφωνο και μου ζήτησε να σταματήσω να κάνω κρητική στον ίδιο και τον Πρόεδρο πατέρα του… για το καλό μου... Επειδή αυτό το θεώρησα έμμεση απειλή και κάτι τέτοια δεν είναι του  χαρακτήρα μου να τα ανέχομαι, τον έβαλα στην θέση του. Σε ηλικία 4 ετών ο πατέρας μου θυσίασε την ζωή του στο αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. Σε ηλικία 11 χρονών αναγκάστηκα  να δουλεύω στις οικοδομές για να βγάλω το ψωμί μου. Κατά την διάρκεια των σπουδών μου έκανα δύο δουλειές για μπορέσω να τελειώσω το πανεπιστήμιο. Είναι για τους πιο πάνω λόγους που έχω ανθρώπινες ευαισθησίες και γνήσια φιλοπατρία. Οι δικοί μας γόνοι, ο Μάρκος, ο Νικόλας και η Καίτη δεν δούλεψαν ποτέ στην ζωή τους ούτως ώστε, αναλαμβάνοντας πολιτειακά αξιώματα, να έχουν ανθρώπινες ευαισθησίες και γνήσια φιλοπατρία για να υπηρετούν σωστά την πατρίδα τους.

Υπενθυμίζω ότι ο Μάρκος (υιός του πρώην Προέδρου Σπύρου Κυπριανού) διορίστηκε από τον πρώην Πρόεδρο Τάσο Παπαδόπουλο στην θέση του Υπουργού Οικονομικών το 2003, προκειμένου ο Τάσος να ξεχρεώσει την υποχρέωση που είχε στο Σπύρο όταν του παρέδωσε την προεδρία του ΔΗΚΟ μέσω της οποίας αναρηχύθηκε στην Προεδρία της Δημοκρατίας με τα δεκανίκια του ΑΚΕΛ. Ο Μάρκος, όντας αχάπαρος σε θέματα οικονομίας, όπως αναμενόταν τα θαλάσσωσε. Ο Τάσος προκειμένου να τον σώσει πολιτικά του πρόσφερε το χαρτοφυλάκιο του Επιτρόπου Υγείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εκεί κάποιοι είπαν ότι τα πήγε κάπως καλύτερα, γιατί όπως μου ανέφερε στέλεχος του κόμματος του, του ΔΗΚΟ, οι ευρωπαίοι …είναι λιγότερο ρατσιστές και ανατολίτες από τους κύπριους… Το ίδιο υψηλόβαθμο στέλεχος, μόλις ο Μάρκος εκδιώχθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών, μου ανέφερε κοροϊδευτικά για αυτόν …Μα… ο Μαρκούλλης ενόμισε ότι η οικονομία του τόπου …είναι εκδρομούλλες με τους φίλους του στο δάσος και στην έρημο… ;

Και ενώ ο γόνος Μάρκος τα …’’πήγαινε μια χαρούλλα’’ …με τους προχωρημένους ευρωπαίους εταίρους μας, βρέθηκε ξαφνικά στο Υπουργείο Εξωτερικών, λόγω της συναλλαγής του ΑΚΕΛ με την πόρνη της πολιτικής ζωής της Κύπρου, το ΔΗ.ΚΟ., συναλλαγή που ανέδειξε το 2008 στην εξουσία τον ανεκδιήγητο και από κάθε άποψη άρρωστο Δημήτρη Χριστόφια.

Στην περίπτωση της έκρηξης του Μαρί ενώ υπήρχε το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής υπό τον Πόλυ Πολυβίου, που καταλόγιζε ασήκωτες πολιτικές και ποινικές ευθύνες σε Χριστόφια και Μάρκο, ήρθε ο Πέτρος ο Συγκαλυψίας (Γενικός Εισαγγελέας Πέτρος Κληρίδης) να παρουσιάσει μια διάτρητη υπόθεση στην δικαιοσύνη, προκειμένου να αθωώσει το κομματικό κατεστημένο και τους γόνους πολιτικούς. Για να μην φανεί, ότι οι πολιτικοί διαφεύγουν μονίμως την τσιμπίδα του νόμου, καταδικάστηκε ο πρώην Υπουργός Άμυνας του Χριστόφια (στέλεχος του ΑΚΕΛ) υπέργηρος Κώστας Παπακώστας. Για την ιστορία ο Κώστας Παπακώστας, που δεν έχει ανθρώπινη ασθένεια από την οποία να μην υποφέρει, όταν ήταν υπουργός και πριν την έκρηξη στο Μαρί, ήταν ετοιμοθάνατος για ένα μήνα στο νοσοκομείο. Όταν βγήκε από το νοσοκομείο εκληπαρούσε τον Χριστόφια να τον απαλλάξει από τα καθήκοντα του λόγω σοβαρότατων προβλημάτων υγείας, αλλά ο  Χριστόφιας τον κρατούσε σκόπιμα στο Υπουργείο Άμυνας,μπας και ο αντικαταστάτης του έκανε άλλο χειρισμό στο θέμα των εκρηκτικών και γλυτώναμε τον όλεθρο.

Με το άκουσμα της καταδίκης του ο υπέργηρος Κώστας Παπακώστας αντί να βρεθεί στην φυλακή, όπως αναμενόταν, βρέθηκε και ακόμη παραμένει στο νοσοκομείο. Με λίγα λόγια το αρωστημένο κομματικό κατεστημένο και η υποταγμένη σε αυτό Δικαιοσύνη μας έριξε στάχτη στα μάτια, καταδικάζοντας για πρώτη φορά στην σύγχρονη κυπριακή ιστορία πολιτικό πρόσωπο, έναν υπέργηρο και βαριά άρρωστο άτομο, που ούτως η άλλως δεν θα μπορούσε να παραμείνει στην φυλακή παρά μόνο λίγες μέρες.

Αυτή δυστυχώς είναι και αυτή θα συνεχίσει κατά τα φαινόμενα να είναι η μοίρα αυτού του ανώριμου πολιτικά λαού, όταν επιμένει να επιλέγει και να αναδεικνύει στην εξουσία κομπλεξικούς, ψυχικά και σωματικά άρρωστους πολιτικούς και γόνους πολιτικών με χαμηλό ήθος και μειωμένων αντιστάσεων.


Όμηρος Αλεξάνδρου

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου