Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


«ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ. ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΑΠΡΑΓΜΕΤΕΥΣΗ»

Ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται για τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος :

«Ο Υπουργός Εξωτερικών και Αντιπρόεδρος της Kυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, μας ανακοίνωσε χθες στη Διαρκή Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών, ότι στη συνάντησή του της Δευτέρας, με τον ειδικό απεσταλμένο του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, του ανέφερε ότι :

«Η Eλληνική Kυβέρνηση με… πλατιά συναίνεση (!), συμφωνεί τα Σκόπια να αποκτήσουν διπλή ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, ονομασία για κάθε χρήση».

Ως Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, από τη Θεσσαλονίκη, την πρωτεύουσα της Μακεδονίας όπου βρίσκομαι, πριν τη συμφωνία με το Νίμιτς και πριν την οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με τους Σκοπιανούς, καλώ τη συγκυβέρνηση Σαμαρά και τον αρμόδιο Υπουργό Εξωτερικών να φέρουν για συζήτηση και έγκριση στη Βουλή το θέμα της ονομασίας που αποφάσισαν ερήμην του Eλληνικού Κοινοβουλίου.

Εμείς, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, δεν εκχωρήσαμε καμία εξουσιοδότηση στο οποιοδήποτε κόμμα, στην οποιαδήποτε Kυβέρνηση, στον οποιονδήποτε πολιτικό αρχηγό, στον οποιονδήποτε Υπουργό Εξωτερικών, να εκχωρήσει το όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ.

Η διαδικασία, που ζητάμε, στη Βουλή θα είναι και μία καλή ευκαιρία για να δούμε τελικά πόσο «πλατιά» είναι η συναίνεση ανάμεσα στους Βουλευτές, κυρίως της Νέας Δημοκρατίας, που φαντάζομαι θα θυμούνται το λυγμό και το δάκρυ του ιδρυτή του κόμματός Κωνσταντίνου Καραμανλή στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης».

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου