Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013

Οικονομική στήριξη έκδοσης βιβλίου με αντικείμενο την Ανάπτυξη


ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ
«ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ»

                                                                                              Βάρδα  09.09.2013
                                                                                      Αριθμός Πρωτοκόλλου 17

ΘΕΜΑ : Οικονομική στήριξη έκδοσης βιβλίου με αντικείμενο την Ανάπτυξη.

Το Ίδρυμα Μελέτης και Προαγωγής των Θεσμών και της Αξιοκρατίας ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ, αποφάσισε να προχωρήσει στην έκδοση ενός βιβλίου με τίτλο ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Το βιβλίο συνιστά το αποτέλεσμα μιας μελέτης που διήρκεσε πάνω από τρία χρόνια και στηρίχθηκε σε 6.000 άρθρα, εκατοντάδες συνεντεύξεις και συζητήσεις με ειδικούς αλλά και σε προσωπικές σκέψεις και απόψεις του συγγραφέα.

Σε 180 σελίδες εμπεριέχονται πάνω από 700 προτάσεις για ανάπτυξη και οικονομική ανάπτυξη.

Καταδεικνύεται η μεθοδολογία εξόδου από την οικονομική κρίση αλλά επίσης γίνεται σαφή διάκριση ανάμεσα στην ανάπτυξη και την οικονομική ανάπτυξη.

Επίσης καθίσταται σαφές το ποσό απλό είναι να βγούμε από την κρίση και να πάμε σε οικονομική ανάπτυξη.

Το βιβλίο περιλαμβάνει τα εξής 11 κεφάλαια :

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α.   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ  16
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β.   ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΗΓΕΤΗΣ  31
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ.   ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ  49
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ.   ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  77
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε.   ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ  97
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ.  ΠΑΙΔΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ  124
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ.   ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ & ΑΥΡΙΟ)  137
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η.   ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΥΓΕΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ  150
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Θ.   ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ & ΘΡΑΚΗ  169
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι.    ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ  171
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Κ.   ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ  173
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ  174

Για την έκδοση θα απαιτηθούν συνολικά γύρω στα 3.500 ευρώ. Δυστυχώς το διοικητικό συμβούλιο δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να χρηματοδοτήσει την έκδοση και στο ταμείο έχουν συγκεντρωθεί γύρω στα 500 ευρώ.

Απευθύνουμε λοιπόν έκκληση σε όλους τους γνωστούς και άγνωστους φίλους, στα μέλη του ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ, και σε όλους όσους αγωνιούν για την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα μας. Απευθύνουμε έκκληση ώστε να καταστεί δυνατό να συγκεντρωθούν τα χρήματα. Κάθε ευρώ είναι σημαντικό.

Καθώς η τιμή του βιβλίου έχει οριστεί στα 10 ευρώ για να είναι προσιτό σε πολλούς, για όποιον στηρίξει την έκδοση με το ποσό αυτό θα δικαιούται ένα αντίτυπο δωρεάν. Όποιος στήριξη την έκδοση με περισσότερα χρήματα θα μπορεί να λάβει δωρεάν τον αντίστοιχο αριθμό αντιτύπων. Μπορεί δηλαδή να γίνει προαγορά του βιβλίου και θα πρέπει κάθε χορηγός να κρατήσει την απόδειξη του.

Η έκδοση αυτού του βιβλίου έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για τον ελληνισμό καθώς η χώρα βυθίζεται στον δανεισμό και το χρέος, την ανεργία και την εγκληματικότητα. Ενώ από την άλλη επικρατεί απαισιοδοξία και οι συμπολίτες μας είναι πεπεισμένοι ότι ούτε σε 10 με 20 χρόνια θα αλλάξει κάτι.

Και όμως η επιστροφή στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ και την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ δεν είναι υπόθεση χρόνων αλλά μερικών μηνών. Και αυτό πρέπει να το μάθουν οι συμπολίτες μας.

Γι' αυτό είναι σημαντική αυτή η έκδοση. Γιατί η ενεργεία μας, το βιβλίο αυτό, θα συμβάλλει στην ενημέρωση των συμπολιτών μας και είναι σε θέση να δείξει τον δρόμο προς την Ανάπτυξη.

Στηρίξτε μας για να στηρίξουμε την Χώρα μας.

 Με αισθήματα τιμής
Ο ιδρυτής & πρόεδρος του Ιδρύματος ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ
Δρ. Θεοφάνης Α. Τσαπικούνης

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα μέλη του Δ.Σ. απ' ευθείας ή να καταθέσετε τα χρήματα στην :
EUROBANK (απλή κατάθεση) : 0026.0390.36.0200198465
IBAN  GR 900 260 390 0000 360 200 198 465

Ή την

ΑΓΡΟΤΙΚΗ/ΠΕΙΡΑΙΩΣ (απλή κατάθεση) : 328 04 003065  01
IBAN  GR 35 0430 8460 0032 8040 0306 501

Μετά την ένωση με την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 6 328 – 04 0030 – 651

Εφόσον δώσετε χρήματα σε μέλος του Δ.Σ. ή καταθέσετε ένα ποσό σε έναν από τους παραπάνω λογαριασμούς ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΑΣ.


Επίσης, σας προτείνουμε να μας στείλετε, στην έδρα του ιδρύματος, τα πλήρη στοιχεία σας μαζί με την απόδειξη της τράπεζας (αν έχετε κάνει κατάθεση) ώστε να σας στείλουμε το αντίτυπο ή τα αντίτυπα και την απόδειξη χορηγίας. Ένα τηλέφωνο και ένα e-mail θα διευκόλυνε την επικοινωνία.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου