Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

«Μένω στη Γερμανία, από τότε που έμαθαν ότι είμαι Χριστιανή με πολεμάνε και δεν μπορώ να βρω δουλειά!»


Ακούστε παρακάτω τη συγκλονιστική μαρτυρία φίλης αναγνώστριας που μένει στη Γερμανία.

Το pentapostagma.gr δίνει το βήμα στους αναγνώστες του, να εκφράσουν την άποψή τους και να παραθέσουν τον προβληματισμό τους.

Μέσα από τη δημοσίευση των απόψεών σας ανοίγουμε συζήτηση με σκοπό την λύση των προβλημάτων που όλους μας απασχολούν.

Τα σχόλια όλων σας είναι απαραίτητα...


Για να αφήσετε και να πείτε την άποψή σας, έχουμε προσθέσει μια καινούργια υπηρεσία με την οποία μπορείτε να ηχογραφήσετε και να μας στείλετε το ηχογραφημένο μήνυμα σας. Πηγαίνετε στα δεξιά και απλά πατήστε «Στείλε Voicemail».Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου