Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Το Επόμενο Γεγονός : Καταστροφή Σε Μαζική Κλίμακα !!!

εκδήλωση πυρηνικές

Για ένα ανεκπαίδευτο μάτι, φαίνεται ότι οι μάζες έχουν ξυπνήσει.

Οι άνθρωποι γίνονται όλο και πιο ενημερωμένοι. Τοπικοί ειδησεογραφικοί σταθμοί μιλούν περισσότερο γι' αυτό που συνηθίζαμε να αποκαλούμε «θεωρίες συνωμοσίας». Η αντίθεσή μας για περαιτέρω πόλεμο στη Μέση Ανατολή έχει σημειωθεί και μια κρίση στη Συρία έχει προσωρινά αποφευχθεί. Ο λαός των Ηνωμένων Πολιτειών φαίνεται να έχει επιτύχει μια μικρή νίκη, έτσι δεν είναι;

Για το εκπαιδευμένο μάτι, αυτό ονομάζεται φθίνουσες αποδόσεις. Οι παλιές τακτικές που χρησιμοποιήθηκαν για να εξαπατήσουν και να χειριστούν τα συναισθήματα του κοινού έχουν καταστεί λιγότερο αποτελεσματικές με το χρόνο. Μήπως αυτό σημαίνει ότι έχουμε κερδίσει τον αγώνα, ή ότι κάτι πιο σκοτεινό είναι στο δρόμο;

Η αποδυνάμωση του False Flag

Μια False Flag είναι μια επίθεση που έχει ως στόχο να παραπλανήσει το κοινό ώστε να πιστέψει ότι έγινε από ένα άτομο ή ομάδα, εκτός από εκείνους που είναι πραγματικά υπεύθυνοι. Ο σκοπός είναι να κερδίσει την υποστήριξη του κοινού εναντίον εκείνων που κατηγορούνται για την επίθεση για να δικαιολογήσει δράση εναντίον τους. Αυτοί που είναι πραγματικά υπεύθυνοι για τις False Flags είναι ένα θέμα που χωράει μεγάλη συζήτηση , αλλά θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτούς ως ελίτ.

Στο παρελθόν, όταν η συντριπτική πλειοψηφία του κοινού χρησιμοποιούσε το MSM ως μόνη πηγή των πληροφοριών του, μια False Flag ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική. Ωστόσο, οι άνθρωποι έχουν τώρα πρόσβαση σε περισσότερες πηγές πληροφοριών και έχουν γίνει όλο και πιο σκεπτικοί.

Αυτό έχει υπογραμμιστεί από την πιο πρόσφατη έλλειψη της αμερικανικής υποστήριξης για στρατιωτική δράση στη Μέση Ανατολή, μαζί με ενός άνευ προηγουμένου ποσό σκεπτικισμού όσον αφορά τους σκοτωμούς στην Aurora, Co και τις εκρήξεις στον Μαραθώνιο της Βοστώνης.

Με το διαδίκτυο σήμερα, έχει γίνει σχεδόν αδύνατο να αποδειχθεί ή να αποκλειστεί κάθε συγκεκριμένο γεγονός, εκτός εάν υπάρχει εμπειρία από πρώτο χέρι. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια καλοφτιαγμένη δυσφημιστική παραπληροφόρηση ώστε να κάνει τις μάζες να μαντέψουν, πάντα δεύτερες, τι πραγματικά συνέβη, ή ακόμη και αν ένα γεγονός, έλαβε μέρος πραγματικά.

Ένα γεγονός που θα σοκάρει ακόμα και αυτούς τους "Αφυπνισμένους''

Έτσι, αν οι της ελίτ είναι πραγματικά πίσω από μερικά από τα πιο φρικιαστικά γεγονότα της πρόσφατης ιστορίας, πώς θα προωθήσουν την ατζέντα τους στο σημερινό κόσμο; Θα χρειαζόταν ένα γεγονός ή μια σειρά γεγονότων που θα μπορούσαν να επηρεάσουν άμεσα το σύνολο του αμερικανικού κοινού . Ένα γεγονός τόσο καταστροφικό που θα ξεπερνάει τις αισθήσεις. Θα πρέπει το χτύπημα να γίνει κοντά στην πατρίδα και να προκαλέσει μια συναισθηματική αντίδραση τόσο ισχυρή που ακόμα και οι πιο δύσπιστοι Αμερικανοί να αγνοήσουν την πιθανότητα της συμμετοχής της ελίτ.

Τι Γεγονός θα μπορούσε να πετύχει όλα τα παραπάνω; Το Γεγονός για το οποίο οι preppers είναι έτοιμοι εδώ και καιρό. Μια EMP, πυρηνική βόμβα, και χημικές ουσίες είναι μερικά πράγματα που έρχονται στο μυαλό. Είναι πραγματικά μια εικασία πως η ελίτ θα προσπαθήσει να είναι όσο το δυνατόν πιο απρόβλεπτη.

Το πιο τρομακτικό μέρος όμως, είναι αυτό που θα μπορούσε να ακολουθήσει μια τέτοια εκδήλωση.

Η Συνέπεια

Έχουμε όλοι ακούσει για την NDAA, τις αγορές πυρομαχικών της κυβέρνησης,τα φέρετρα της FEMA, κλπ. Θα μπορούσα να συνεχίσω για μέρες με περισσότερα παραδείγματα, αλλά πιστεύω ότι έχετε ήδη καταλάβει. Στον απόηχο μιας πραγματικά τρομακτικής καταστροφής, οι μάζες θα είναι ευάλωτες και θα είναι εύκολο να παραπλανηθούν για άλλη μια φορά.

Το μόνο που θα χρειαζόταν είναι μερικές απλές επιθετικές κινήσεις απέναντι στην κυβέρνηση από "truthers" ή "εξτρεμιστές" μετά από ένα μεγάλο Γεγονός ώστε να επιβληθεί η νέα εποχή του στρατιωτικού νόμου και τα σχέδια της FEMA να πάρουν σάρκα και οστά.

Μπορεί να μην είστε ακόμη τόσο τυχερός, αν είστε στο κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων της κυβέρνησης.

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ

Αν οι της ελίτ έχουν την ευθύνη για τις False Flags στο παρελθόν, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα κάνουν ό, τι χρειάζεται για να προωθήσουν την ατζέντα τους. "Ό, τι χρειάζεται" θα μπορούσε να σημαίνει μια κόλαση μιας μεγάλης καταστροφής δεδομένου του αυξανόμενου αριθμού των Αμερικανών που έχουν ξυπνήσει.

Αν και πιστεύω ότι πρέπει να γιορτάσουμε όλοι μαζί την αυξανόμενη ευαισθητοποίηση των μαζών, πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση. Η ελίτ παρακολουθεί τις μάζες πάρα πολύ, και δεν γιορτάζει ...

Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου