Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση καταπέλτης των ειδικών φρουρών… καταγγέλλουν για φασιστική δολοφονική επίθεση την ΑΝΤΑΡΣΥΑ !!! Στοίχημα πως τα ΜΜΕ θα το θάψουν για να καλύψουν τους αριστερούς !

1_304

Δολοφονική και φασιστική επίθεση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο συνάδελφο μας που πυροβόλησε για να σώσει τη ζωή του.

Η Ανακοίνωση..γράφει τα εξής.

"Αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε ο συνάδελφος Ειδικός Φρουρός την 20/09/2013 στην περιοχή της Δάφνης από ομάδα ατόμων που συμμετείχαν σε αντιφασιστική διαμαρτυρία το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. ανακοινώνει ότι :

Το ίδιο βράδυ αλλά και την επόμενη μέρα, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου επισκέφτηκαν συμπαραστεκόμενοι τον τραυματία συνάδελφο, στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος αλλά εκτός κινδύνου, με βαριά τραύματα στο κεφάλι. Εκ του γεγονότος καταδικάζουμε απερίφραστα τις πράξεις βίας που στόχο είχαν την κατακρεούργηση και φυσική εξόντωση ενός ανθρώπου του οποίου η αμφίεση ή η επαγγελματική του ιδιότητα δημιούργησε υποψίες και συνειρμούς. Οι πράξεις τους, ανάλογες φασιστικών πράξεων και επιθέσεων, με την κάλυψη μάλιστα και εξ αφορμής «αντιφασιστικής συγκέντρωσης».

Με καδρόνια και ξύλα που είχαν την ταυτότητα της πολιτικής οργάνωσης ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά κυρίως με κτηνώδη ένστικτα προσπάθησαν να «στραγγαλίσουν» έναν άνθρωπο και μαζί του να «στραγγαλίσουν» Πολιτισμό και Δημοκρατία, σε ένα ευνομούμενο κράτος που θέλουμε πρωταγωνιστές Δικαιοσύνη και Αστυνομία αντί του παρακράτους.

Μετά ταύτα εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για το μόνιμο υποκείμενο και θύμα, την Ελληνική Αστυνομία και το προσωπικό της, ζητώντας, να σταθούμε όλοι αλληλέγγυοι μεταξύ μας ώστε να καταδειχθεί η δύναμη μας και να μας επιστρέψουν την αξιοπρέπεια που μας αφήρεσαν βίαια. " καταλήγει η ανακοίνωση του Συνδικαλιστικού οργάνου των Ειδικών Φρουρών.


greekalert

Στοίχημα πως την είδηση θα την θάψουν τα ΜΜΕ για να προστατέψουν τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ ! Άλλωστε δεν είναι ούτε πρώτη ούτε τελευταία φορά...Δικό μας σχόλιο : Ακριβώς. Τέτοια δεν βγαίνουν στα μεγάλα κανάλια. Οι πάσης φύσεως αριστεροί απαγορεύεται να κατηγορούνται για οτιδήποτε. Εδώ και 30 χρόνια καταστρέφουν τις περιουσίες του κράτους και των πολιτών, σκοτώνουν κόσμο (βλέπε Μαρφίν) αλλά πάντα στο απυρόβλητο οι μάγκες. Για να σε δούμε ρε Σαμαρά τώρα που υπάρχει συγκεκριμένη ανακοίνωση από την Αστυνομία και μάλιστα για συγκεκριμένη παράταξη (όλοι ξέρουν τη δράση του ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) θα τους βγάλεις τις κουκούλες όπως έλεγες και να τους συλλάβεις, ή θα κάνεις για άλλη μια φορά μούγκα παρέα με τον υπουργό σου το Δένδια; 

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου