Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΒΕΛΓΟΣ ΠΡΩΗΝ ΟΜΗΡΟΣ : OI ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΕΡΙΞΑΝ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ

O Piccinin με αντάρτες του FSA
O Piccinin με αντάρτες του FSA

Η τ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΕΛΓΙΚΗΣ  ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ : H ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ


Βρυξέλλες Πορφύρης Δ./Σταφυλά Π.

Καταρρέουν το ένα με το άλλο τα σαθρά επιχειρήματα αυτών που συνέλαβαν και υλοποίησαν την εγκληματική ρίψη χημικών στην περιφέρεια της Δαμασκού και που λίγο έλειψε να διασαλεύσουν την παγκόσμια τάξη. Αποκαλύπτονται οι αληθινοί ηθικοί αυτουργοί και υποκινητές όσο και οι φυσικοί αυτουργοί.

Ο βέλγος καθηγητής Pierre Piccinin επανέρχεται και σε πρόσφατη συνέντευξη του 18/09/13 στο Le Soir Magazine αποκαλύπτει την απόλυτη απόδειξη ότι η επίθεση με χημικά πραγματοποιήθηκε από τους αντάρτες. 


Παράλληλα η τ. Πρόεδρος της Βελγικής Γερουσίας Αnne Marie Lizin καταγγέλει ότι η ίδια επίθεση στην Γκούτα εξυφάνθηκε από την γαλλική αντικατασκοπεία που εκπαιδεύει μουσουλμάνους μαχητές. Ο Βέλγος εκπαιδευτικός Pierre Piccinin καθηγητής ιστορίας και πολιτικών επιστημών σε δημόσιο σχολείο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην πόλη Philippeville, υπήρξε για τη βελγική κοινή γνώμη μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Κατά το παρελθόν είχε εγκαταλείψει την εκπαίδευση για να συμπαρασταθεί στους αγώνες εξεγερμένων λαών της Ανατολής ή του Μαγκρέμπ όπως το κίνημα της Αραβικής άνοιξης σε Τυνησία, Αίγυπτο, Λιβύη, Υεμένη κλπ. Από την άνοιξη του 2012 είχε στρατευθεί στον αγώνα κατά του Μπασάρ Αλ Ασσάντ, παρουσιάζοντας τη Συρία σε όλα τα δυτικά μέσα σαν μια χώρα «των δεσμών και των βασανιστηρίων» («chaine et torture»).

Σε πολλαπλά του άρθρα στο γαλλόφωνο και αγγλόφωνο τύπο μεμφόταν την «ασυνειδησία των δυτικών» και υπεραμυνόταν μιας επέμβασης των ευρωπαϊκών δημοκρατικών χωρών στο εσωτερικό της Συρίας. Είχε συμμετάσχει σε εκπομπές του καναλιού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το θέμα της Συρίας ενώ είχε υποστηρίξει το αντάρτικο στη Συρία σε σχετική επιτροπή της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες. Είχε εκδώσει 3 βιβλία για τη συριακή κρίση, το τελευταίο υπό τον τίτλο "Μαζί με τους Μαχητές της Συρίας" (Avec les Combattants de Syrie). Σε μιά από τις 7 επισκέψεις του στη Συρία όπου πάντα εισερχόταν με τις διαπιστεύσεις του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) είχε συλληφθεί από τις υπηρεσίες της συριακής κυβέρνησης της Δαμασκού και είχε φυλακισθεί με την κατηγορία της κατασκοπείας κατά της χώρας.

Με διπλωματικές ενέργειες και πιέσεις του Βελγίου, είχε απελαθεί τον Ιούνιο του 2012 και μετά την άφιξή του σε ευρωπαϊκό έδαφος κατήγγειλε στα διεθνή μέσα τα βασανιστήρια που υπέστη από τις συριακές αρχές. Ο Pierre Piccinin είχε απασχολήσει πολύ τη βελγική κοινή γνώμη καθώς παρείχε τέτοια ηθική, επιστημονική και δημοσιογραφική συμπαράσταση στους αντάρτες ισλαμιστές ώστε να κυκλοφορούν φήμες ακόμα και για ενδεχόμενο εξισλαμισμό του.

Όταν εισήλθε και πάλι στο συριακό έδαφος τον Απρίλιο του 2013 με τις γνωστές εγγυήσεις της αντιπολίτευσης, απήχθη από το Αλ Κιουσέιρ (08/04/13) μαζί με τον Ιταλό δημοσιογράφο της La Stampa, Domenico Quirico. Η όλη απαγωγή ήταν στημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να πιστεύουν ότι έχουν απαχθεί από τις μυστικές υπηρεσίες της συριακές κυβέρνησης, υπόθεση που κατέρρευσε γρήγορα. Μετά την απελευθέρωσή τους από τους ισλαμιστές στις 08/09/13, οι δυο πρώην όμηροι προέβησαν σε αποκαλυπτικές δηλώσεις περί της χρήσης χημικών από τους μαχητές της αντιπολίτευσης. Ο Βέλγος Pierre Piccinin, δήλωσε κατά την επάνοδό του στο Βέλγιο ότι «λόγοι συνείδησης του υπαγορεύουν να πει την αλήθεια για τα χημικά τα οποία δεν χρησιμοποιήθηκαν από την κυβέρνηση Άσσαντ».

Στην πρώτη συνέντευξη του που μεταδόθηκε σε ζωντανή μετάδοση στο RTL ο Piccinin δεσμεύθηκε να μη δώσει λεπτομέρειες των στοιχείων πριν την κατάθεσή του στον εισαγγελέα. Τόνισε ωστόσο ότι δεν υπάρχει εμπλοκή του συριακού στρατού στη χημική επίθεση και ότι διάφορες ομάδες της ένοπλης αντιπολίτευσης τους κρατούσαν ομήρους. ΑΥΤΈΣ τις ομάδες τις χαρακτηρίζει ως πολύ βίαιες και αντιχριστιανικές/ισλαμιστικές και κατήγγειλε ότι τους πρόδωσε ο FSA παραδίδοντάς τους σε αυτές τις ομάδες (Al Farouk).

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Le Soir Magazine 18/09/13,
αναφέρεται λεπτομερώς στο επεισόδιο του οποίου υπήρξε αυτήκοος/αυτόπτης μάρτυρας και το οποίο αποδεικνύει με αδιαμφισβήτητο τρόπο την εμπλοκή του FSA στην επίθεση με χημικά αέρια στην Γκούτα της Δαμασκού :

« - Οι Τζιχαιστές που μας κρατούσαν, οι 4 δεσμοφύλακες που μας είχαν υπό την επίβλεψή τους, είχαν ανοίξει την πόρτα του διαδρόμου και απέναντι από αυτήν υπήρχε μια άλλη πόρτα με ένα πολύ ευρύχωρο γραφείο μέσα στο οποίο πηγαινοέρχονταν μαχητές που συχνά έφερναν διάφορα έγγραφα. Αυτήν ακριβώς τη στιγμή ήταν που ακούσαμε μια συνομιλία. Ήταν από μια σύνδεση skype. Η πόρτα ήταν κλειστή εκείνη την ώρα αλλά αναγνωρίσαμε ανάμεσα στα 3 πρόσωπα που συνομιλούσαν, τον στρατηγό του ελεύθερου συριακού στρατού που μας είχε υποδεχθεί κατά την άφιξή μας. Αυτός λοιπόν μιλούσε για το προάστιο της Δαμασκού Γκούτα. Η αναφορά της Γκούτα αμέσως μας τράβηξε την προσοχή γιατί ήταν ένας από τους μεγαλύτερους στόχους μας. Αν πήγαμε στο Αλ Κιουσέρ δεν ήταν παρά γιατί ο δρόμος της Γκούτα ήταν κλειστός από τότε που μπήκαμε στη Συρία στις 06 Απριλίου. Κανονικά για την Γκούτα είχαμε σκοπό να πάμε.

- Οπότε θέλετε να πείτε ότι τράβηξε την προσοχή σας το όνομα αυτής της πόλης;

- Ναι και ακόμα γιατί άρχισαν να μιλούν για αέρια για πολλούς νεκρούς. Ο στρατηγός του ελεύθερου συριακού στρατού μιλάει για εκατοντάδες νεκρών. Αρχίζει να εκνευρίζεται και να λέει ότι κάτι τέτοιο ήταν τελείως απρόοπτο να έχουν τόσους νεκρούς. Η φωνή του απαντούσε ότι ήταν ένα ατύχημα.
- H φωνή ποιού;

- Η φωνή από το skype. Ήταν ένα πρόσωπο που μιλούσε αγγλικά και που είπε ότι το προϊόν που χρησιμοποιήθηκε ήταν αέριο. Δεν πρόφερε τη λέξη σαρίν οπότε αυτό δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Είπε αέριο και ότι η επιχείρηση τους ξέφυγε και ότι το προϊόν διαχύθηκε και ότι είχαν χάσει τον έλεγχο της επιχείρησης. Σύμφωνα με αυτά που είπε στη συνομιλία ο αξιωματικός Αλ Φαρούκ, στην αρχή τους είχαν προειδοποιήσει για 50 θύματα και όχι παραπάνω οπότε αυτή η σφαγή που είχε εκατοντάδες νεκρούς έβαλε σε μεγάλο θυμό τον αξιωματούχο του ελεύθερου Συριακού Στρατού».

Και ενώ ακόμη είναι νωπές οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Βέλγου καθηγητή για τους πραγματικά υπαίτιους της δολοφονικής ρίψης χημικών στην Γκούτα η πρώην πρόεδρος της Βελγικής Γερουσίας Αnne Marie Lizin καταγγέλει την γαλλική κατασκοπεία για την ίδια υπόθεση. Κατά την επίσκεψή της στο Λίβανο δήλωσε στο Al Manar ότι μια μικρή ομάδα της γαλλικής αντικατασκοπείας μπορεί να είχε κατασκευάσει το όλο ζήτημα της επίθεσης με τα χημικά στην Γκούτα της Δαμασκού.Σχολιάζοντας τη σκληρή γραμμή της Γαλλίας στο συριακό η κ. Lizin τόνισε ότι ο Υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Laurent Fabius και ο Γάλλος πρέσβης στη Συρία Eric Chevallier καθοδηγούμενοι από τις πιέσεις του Ισραήλ ήταν ικανοί να κατευθύνουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ προκειμένου να λάβει αυστηρές θέσεις εναντίον της Συρίας. Ο Obama δεν μπορούσε να σηκώσει το βάρος των στρατιωτικών σχεδίων καθώς δεν υπήρχαν αμερικανικά ερείσματα που να ήταν συμβατά μ' αυτό.

Η Βελγίδα πολιτικός υπογράμμισε χαρακτηριστικά : «Μια μικρή ομάδα των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών μπορεί να ευθύνεται για την χειραγώγηση που είχε ως αποτέλεσμα το ζήτημα των χημικών όπλων και αυτή η ομάδα λειτούργησε κατ΄ αυτόν τον τρόπο ώστε να πειστεί η γαλλική κοινή γνώμη που αντιτίθεται σ' ένα πόλεμο κατά της Συρίας». Ενώ πρόσθεσε αμέσως μετά «έμαθα για ένα Γάλλο που δουλεύει σε μια εταιρεία security που εκπαιδεύει νέους μουσουλμάνους για να πολεμήσουν στη Συρία. Αυτή η εταιρεία εργάζεται για λογαριασμό της γαλλικής κατασκοπείας. Αυτοί οι μαχητές δεν είναι επαγγελματίες και έτσι στρέφονται κατά πολιτών».
(Δείτε το βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους)
Κατήγγειλε επίσης ότι είδε «βίντεο που παρουσίαζε έναν οπερατέρ να ζουμάρει, εστιάζει από ένα μπαλκόνι σε συγκεκριμένη τοποθεσία πριν ακόμη εκραγεί η ρουκέτα. Η αλήθεια θ' αποκαλυφθεί σε 10 με 15 χρόνια αλλά δυστυχώς ήδη κι αυτό το βίντεο συνέβαλε στο να παροτρύνει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να αποφασίσει να επιτεθεί στη Συρία».

Η κ. Lizin ανέφερε ότι η βελγική κοινή γνώμη κατά 80% αντιτίθεται σ' έναν πόλεμο στη Συρία. Σύμφωνα με την ίδια 28 ευρωπαϊκά κράτη επίσης δεν θέλουν έναν αντίστοιχο πόλεμο.


Πηγές : Le soir magazine 18/09/13, Αl Manar 21/09/13, Le Monde, La libre, RTLinfo

ο Piccinin στ Χαλέπι
ο Piccinin στ Χαλέπι

Tο βιβλίο του Piccinin
Tο βιβλίο του Piccinin

βιβλίο του Piccinin.
βιβλίο του Piccinin
Anne Marie Lizin
Anne Marie Lizin

H Lizin κατά την πρόσφατη συνέντευξη στο Λίβανο
H Lizin κατά την πρόσφατη συνέντευξη στο Λίβανο

Ρiccinin και Quirico μετά την απελευθέρωσή τους προσγειώνονται στη Ρώμη
Ρiccinin και Quirico μετά την απελευθέρωσή τους προσγειώνονται στη Ρώμη

ο Piccinin μετά την προσγείωση στη Ρώμη
ο Piccinin μετά την προσγείωση στη Ρώμη

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου