Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΠΛΕΟΝ 11.500 ΕΥΡΩ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ (ΜΕΡΚΕΛ) ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ...Νόμιζα πως είχα τελειώσει με τις υπερωρίες του Μαξίμου αλλά... έκανα λάθος.

Χτες, κατά λάθος, έπεσα πάνω στις υπερωρίες της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού, η οποία ανήκει μεν στον Πρωθυπουργό έχει όμως διαφορετική "διαύγεια" από τη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού.

Οπότε έχει δικούς του διορισμούς, δικά του έξοδα και δικές του υπερωρίες στα δικά του διορισμένα κομματόσκυλα, ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ.

Οπότε, προσθέστε στα 25.500 ευρώ της προηγούμενης ανάρτησης άλλα 11.500 ευρώ.

Ναι, όλα αυτά για τον μήνα Αύγουστο, μήνα διακοπών για τους περισσότερους.

Εδώ οι αποφάσεις :

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου