Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ... ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ !!!


Το δούλεμα του ελληνικού λαού από τους προσκυνημένους των παγκόσμιων τοκογλύφων δεν έχει σταματημό.

Εν μέσω της πολιτικής δολοφονίας του Παύλου Φύσσα ο Αντώνης (Μέρκελ) Σαμαράς διέταξε τους τσάτσους του να ξεκινήσουν την προπαγάνδα ότι οι τράπεζες μέχρι τέλους του έτους θα δώσουν στην αγορά 2 δις σε δάνεια.

Ούτε ένα ευρώ δε θα δωθεί στην αγορά. Απλά γιατί δεν υπάρχει.

Αυτό, για όσους έχουν πάρει έστω και ένα καταναλωτικό δάνειο φαίνεται αδύνατο μιας και για να εγκριθεί το οποιοδήποτε δάνειο, τις καλές εποχές, ήθελε τουλάχιστον 1 μήνα.

Τις καλές εποχές.

Γιατί σήμερα, και παρά την περιβόητη ανακεφαλαιοποίηση, οι τράπεζες δε δίνουν ούτε ευρώ.

Η ψευδής είδηση για τα 2 δις νέων δανείων μέσα στους 2,5 μήνες που απομένουν για το 2013 έρχεται σε μια εποχή που οι τράπεζες δε ξεκινούν καν τις διαδικασίες έγκρισης ενός δανείου.

Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκα στην Καβάλα.

Εκεί, ένας φίλος μου επιχειρηματίας μου είπε ότι πουλάει την επιχείρησή του. 
Στημένη επιχείρηση, χωρίς χρέη σε τράπεζες, με την πελατεία της, με τους υπαλλήλους της κι αυτός είναι έτοιμος να την πουλήσει στη μισή τιμή που του τη ζήτησαν το 2010.

Ο λόγος;

Καμία τράπεζα δεν του χορηγεί δάνειο για μια επένδυση που πλέον είναι απαραίτητη προκειμένου να στηθεί καλύτερα απέναντι στον ανταγωνισμό του.

Το ποσό που ζήτησε;

85.000 ευρώ ήθελε να ζητήσει αλλά κανένας διευθυντής τραπέζης ούτε καν τον ρώτησε.

Έτρωγε άκυρο με το που έμπαινε στην τράπεζα και φυσικά και από την τεράστια πλέον Πειραιώς.

Όλα τα άλλα είναι ιστορίες για αρκούδες.

Το δούλεμα του ελληνικού λαού συνεχίζεται μιας και ο ίδιος ο λαός μαγνητίζει, με την απαράδεκτη και ανώριμη εκλογική συμπεριφορά του, την προπαγάνδα, την παραπληροφόρηση και την τρομοκρατία.


by ago

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου