Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΥΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ


«ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΓΙΑ 2.500 ΕΥΡΩ, ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ, ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ»

Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε από το Μαυροβούνιο, όπου βρίσκεται για τις Φθινοπωρινές εργασίες του ΟΑΣΕ, την εξής δήλωση :

«Την ώρα που στην Μυτιλήνη (μία από τις πάμπολλες περιπτώσεις) κατάσχουν το σπίτι πολύτεκνου πατέρα για 2.500 ευρώ, δεν μπορεί τα κόμματα να χρωστούν δανεικά και αγύριστα, εκατοντάδων εκατομμυρίων, χρησιμοποιώντας ως εγγυήσεις τα χρήματα που παίρνουν από τους Έλληνες φορολογούμενους και μάλιστα σε βάθος χρόνου μέχρι το...2019!

Και ούτε βεβαίως, μπορούν να μοιράζουν μεταξύ τους τις επιχορηγήσεις με τον πιο σκανδαλώδη και προκλητικό τρόπο.

Τις θέσεις αυτές, δεν τις υποστηρίζω τώρα ως Βουλευτής, αλλά τις υποστήριζα, με όσο μπορούσα πιο δυνατή φωνή και από τα κανάλια ή τις εφημερίδες όπου δημοσιογραφούσα μέχρι πριν λίγους μήνες.

Γι’ αυτό και λίγο πριν αναχωρήσω για το Μαυροβούνιο, σε επίσημη κοινοβουλευτική αποστολή για τις φθινοπωρινές εργασίες του ΟΑΣΕ, συνυπέγραψα τη μηνυτήρια αναφορά, για το τεράστιο αυτό σκάνδαλο, που θα καταθέσουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αύριο Δευτέρα (14.10.2013) στον Άρειο Πάγο.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό και τεκμηριωμένο νομικό κείμενο, που προετοίμασε ο συνάδελφος Βουλευτής και διακεκριμένος ποινικολόγος Βασίλης Καπερνάρος.

Πιστεύω ότι τα στοιχεία που παραθέτει θα βοηθήσουν τη Δικαιοσύνη για να σπάσει αυτό το απόστημα της χρηματοδότησης των κομμάτων με μη σύννομους και σκανδαλώδεις τρόπους.

Χρηματοδοτήσεις οι οποίες δεν αφορούν μόνο στα λειτουργικά έξοδα των κομμάτων, αλλά καταντούν να είναι Ταμεία για προσλήψεις ημετέρων ψηφοφόρων (δήθεν υπαλλήλων) ή - το πιο εξωφρενικό - Ταμείο για να φτιάχνονται… γυμναστήρια για Προέδρους «σωτήρες» της Ελλάδος.


Θα ήθελα να είμαι μαζί με τους συναδέλφους μου στην κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς στον Άρειο Πάγο. Αλλά, όπως προαναφέρω, οι κοινοβουλευτικές μου υποχρεώσεις με αναγκάζουν να απουσιάζω».

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου