Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013

Τα πουλάμε € 145 εκ., τα νοικιάζουμε € 290 εκ! Τι δεν καταλαβαινεις;


Του Κώστα Βουκελάτου

Διαβάζοντας σήμερα τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο έπεσε το μάτι μου σε μια είδηση που δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι καλή για το κράτος και για εμάς τους άμοιρους πολίτες αυτής της χώρας.

Διάβασα λοιπόν το παρακάτω γεγονός και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας :

Η Eurobanκ Properties παίρνει από το ΤΑΙΠΕΔ 14 ακίνητα δίνοντας 145,81 εκατ. ευρώ και με τη συμφωνία πως θα τα νοικιάζει στο Δημόσιο αντί 14 εκατ. ευρώ το χρόνο...

Τη Eurobank Properties επέλεξε το ΤΑΙΠΕΔ για την απόκτηση χαρτοφυλακίου 14 ακινήτων τα οποία θα εκμισθωθούν στο Ελληνικό Δημόσιο για 20 χρόνια. 

Το οικονομικό αντάλλαγμα που θα καταβληθεί από την Eurobank Properties ανέρχεται σε 145,81 εκατ. ευρώ, ενώ τα ετήσια έσοδα από μισθώματα θα υπερβαίνουν τα 14 εκατ. ευρώ

Τα κυριότερα ακίνητα είναι:

- Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, σε ακίνητο επί της οδού Αν. Παπανδρέου 37 στο Μαρούσι.

- Το Υπουργείο Υγείας, επί της Λεωφόρου Κηφισίας 39 στο Μαρούσι.

- Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, επί της Λεωφόρου Μεσογείων 96 στο Γουδί.

- Τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 173 στην Αθήνα, ενώ τα υπόλοιπα ακίνητα βρίσκονται σε κεντρικές τοποθεσίες της Αθήνας και της περιφέρειας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το οικονομικό αντάλλαγμα που θα καταβληθεί από την Eurobank Properties ανέρχεται σε 145,81 εκατ. ευρώ, ενώ τα ετήσια έσοδα από μισθώματα θα υπερβαίνουν τα 14 εκατ. ευρώ, ετησίως αναπροσαρμοζόμενα.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής αναμένεται στο τέλος του 2013.

Με απλά μαθηματικά το κράτος πουλάει κάτι που θα αποφέρει στα ταμεία του 145,81 εκατ. ευρώ, τα οποία όμως θα δώσει πίσω σε 10 χρόνια από αυτούς που το αγόρασε !

Επίσης βάση της συμφωνίας όπως διαβάζω θα εκμισθωθούν από τον αγοραστή δηλαδή την eurobank στο ελληνικό δημόσιο για 20 χρόνια, με απλά μαθηματικά και πάλι, ο αγοραστής θα κάνει απόσβεση του κεφαλαίου σε 10 χρόνια και θα έχει κερδίσει τα διπλάσια από όσα έδωσε σε 20 χρόνια!

Το κράτος πού κερδίζει από αυτή την συμφωνία;

Το κράτος θα δώσει σε 20 χρόνια για κάτι που πούλησε 145 εκατ. Ευρώ τα διπλάσια δηλαδή 290 εκατ. Ευρώ!

Ποιος κερδίζει ρε δυναμίτες της ανάπτυξης από αυτή την συμφωνία;

Ρωτάω με το μικρό μου το μυαλό που δεν φτάνει τα δικά σας τεράστια μυαλά;

Εάν κάποιος από εσάς διαβάσει το άρθρο και καταλαβαίνει κάτι άλλο παρακαλώ διορθώστε με γιατί οι γνώσεις μου δεν είναι αρκετές για να κατανοήσω αυτή την συμφωνία!


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου