Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΑΝΘΡΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΜΕΤΡΑ - ΣΟΚ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗΣ
ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ

Σε περιπτώσεις που θα ξεπερνιούνται τα όρια και θα δημιουργείται αιθαλομίχλη, θα απαγορεύεται η χρήση σόμπας, ή τζακιού.

Στις αρχές του Ιανουαρίου του 2013, τα μέσα μαζικού επηρεασμού προωθούσαν παντού ότι η Αιθαλομίχλη «πνίγει» τον ελληνικό ουρανό, ότι δήθεν μολύνεται το περιβάλλον από την καύση προϊόντων ξύλου, ότι θα πάθουμε και ένα κάρο αρρώστιες όπως καρκίνους, πνευμονοπάθειες, μικροθρομβώσεις, έως και πνευμονικό οίδημα.

Η Αθέατη Γνώση τότε, είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο σχετικά με την αιθαλομίχλη, και την βρώμικη προώθηση που γινόταν από την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ να μας πείσουν ότι θα είναι καταστροφική για την υγεία μας.

Μάλιστα ο λόγος που σας είπαμε ότι γίνεται αυτό, ήταν ότι η Ατζέντα 21 προωθεί το φόρο άνθρακα στην Ελλάδα.

Η τοπική Ατζέντα 21 στην Ελλάδα προωθείται ύπουλα μέσα από τα μνημόνια ώστε να μην μπορέσει να καταλάβει ο κόσμος την ύπαρξη της.

Όλα αυτά, ότι η Αιθαλομίχλη «πνίγει» τον ελληνικό ουρανό, ότι δήθεν μολύνεται το περιβάλλον από την καύση προϊόντων ξύλου, ότι θα πάθουμε και ένα κάρο αρρώστιες όπως καρκίνους, πνευμονοπάθειες, μικροθρομβώσεις, έως και πνευμονικό οίδημα μπορεί να υπάρξουν, αλλά αφορούν ένα μηδαμινό ποσοστό από ευπαθείς ομάδες και όχι όλους.

Οι αεροψεκασμοί που γίνονται καθημερινά και αποκρύπτονται, η παρουσιάζονται ως ανύπαρκτοι από τα νεοταξικά τσιράκια δεν επηρεάζουν τον ανθρώπινο οργανισμό; Είναι για το καλό μας; Όπως και οι περισσότεροι φόροι, ένας φόρος άνθρακα θα είναι μια ακόμη τιμωρία μέσω της Ατζέντα 21 που θα χτυπήσει τους φτωχούς εργαζόμενους και τις οικογένειες της μεσαίας τάξης.

Δηλαδή τα παλιά χρόνια οι άνθρωποι που έκαιγαν μόνο ξύλα είχαν μολύνει την ατμόσφαιρα;


Είχαμε προβλέψει τότε (όπως θα διαπιστώσετε από το άρθρο) ότι σε λίγο θα προωθείται η προπαγάνδα ότι όποιος δεν έχει ενεργειακό τζάκι - η θα κάνει την κατάλληλη και πιστοποιημένη από το κράτος μετατροπή στο τζάκι, η θα πληρώνει φόρο άνθρακα επειδή μολύνει την ατμόσφαιρα.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου