Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ (Π.Τ.Ε.) ΠΙΕΖΕΙ ΦΡΙΚΤΑ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ...


Ο "ΟΙΚΟΣ" (ΑΝΟΧΗΣ) ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ FΙΤCΗ ΕΘΕΣΕ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το παρακράτος των τοκογλύφων τραπεζιτών της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας (ΠΤΕ), ασκεί την πιό ασφυκτική πίεση που έχει ασκηθεί ποτέ, προς τον Μπάρακ Ο Μπάμα.

Οι πιέσεις ασκούνται μέσω των οίκων ανοχής (τους λένε οίκους αξιολόγησης), προκειμένου ο πρόεδρος Ο Μπάμα να ενδώσει στο σιωνιστικό σχέδιο για πόλεμο στη Συρία (δηλαδή για έναρξη του παγκοσμίου πολέμου) και για να εγκαταλείψει το σχέδιό του για δωρεάν υγειονομική περίθαλψη του αμερικανικού λαού.


Συγκεκριμένα ο "οίκος" Fitch, έθεσε την άριστη αξιολόγηση «ΑΑΑ» της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας των Ηνωμένων Πολιτειών σε Rating Watch Negative, κάτι που σημαίνει πως εάν συνεχιστεί το παρατεταμένο αδιέξοδο για την επίτευξη συμφωνίας στον αμερικανικό προϋπολογισμό τότε ο "Οίκος" αξιολόγησης θα προβεί σε υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας των ΗΠΑ.


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου