Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ποια η πιθανότητα να γνωρίζεις για σεισμό 7αρι; Ποια η πιθανότητα να γνωρίζεις δυο απανωτούς 7ριδες; Ποια η πιθανότητα να πεις ότι θα γίνει και τρίτος αύριο στις 17 Οκτωβρίου; Ποια η πιθανότητα να πεις και την πόλη;


Δύσκολο το άρθρο αυτό και επειδή εχω να αντιμετωπίσω και σβηστήρια από την οντότητα πληροφορίας θα μιλήσω και γραμμικά και χαοτικά !!

Καταρχάς εδώ είμαι για να σου δείξω το παραμύθι και να σε ξυπνήσω από το ματριξ δεν είμαι για χειροκρότημα και αρχηγιλίκι!

Ήδη όσοι είναι ικανοί έχουν δει ότι επιτυχία στους δυο προηγουμένους κάναμε απόλυτη για όσους δυσκολεύονται τα άρθρα είναι εδώ με ημερομηνίες ας διαβάσουν!

Αρα την επιτυχία, αν ψάχναμε αυτή, την κάναμε! Δεν τραβάμε λοιπόν το σχοινί μιας και κερδισμένοι βγήκαμε! ΑΛΛΑ εδώ έχει να κάνει και να εμποδισουμε και με ανατροπή ροής μελλοντικού γεγονότος άλλα και με εγκλωβισμό σεναρίου !!

Είναι ο μόνος τρόπος μέσα στο πεδίο να εμποδίσουμε μελλοντικό γεγονός η να τους αναγκάσουμε να δηλώσουν ότι όλα είναι μια όπερα από κακού οργανοπαίχτες !

Παίζει να χτυπήσει τριπλός σεισμός απανωτά ; ΝΑΙ ΠΑΙΖΕΙ !

Που θα χτυπήσει; Πρώτη Ουάσιγκτον, Δεύτερη Λος Άντζελες, Τρίτη Μεξικό!

Μόνο με την δήλωση μας αυτή η στόχευση τους θα αλλάξει προορισμό!
Αν δεν μπορούν να το γυρίσουν πια πίσω θα το στείλουν άλλου... για να γλυτώσουν!

Το αλλού έχει και μας μέσα μιας και η υπεροντότητα πληροφορίας έχει καταφέρει να σας περάσει νοητικό ιο και έχετε ξεσκιστεί να ψάχνετε και να ασχολείστε με το θέμα μεγάλου σεισμού!

Αν δεν μπορούν πια να το σταματήσουν θα χτυπήσει απόλυτα σε μια από τις πόλεις που είπαμε!

Ίσως να μειώσουν την ένταση! Ίσως να δημιουργήσουν άλλο σοκ και δέος για να ξεφύγουν από το να εκτεθούν ανεπανόρθωτα!!

Θέλουμε εμείς να γίνει ένας σεισμός που θα έχει αθώα θύματα ; Φυσικά και όχι! ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΩΡΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΑΒΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ !!

Φοράμε πάνω μας λοιπόν αυτό το άρθρο αποτυχίας ώστε να κάνουμε όλα όσα πρέπει για τον άνθρωπο!

Μόνο ο τίτλος φτάνει να κατανοήσετε ότι ακόμα και να ήμασταν χρονοταξιδιώτες και να είχαμε ζήσει τον σεισμό τον αυριανό θα αναρωτιόμαστε μήπως έχουμε κάνει λάθος την ημερομηνία μιας και οι πιθανότητες τριπλού αναγνωριζόμενου, στοχευμένου από πριν αγγίζουν το απόλυτο μηδέν !!!

Θέλω να σκεφτείς τους λόγους αυτού του άρθρου με ηρεμία !!

Να θυμηθείς στοχευμένη εδώ και μήνες ημερομηνία που έχω δώσει για για την εκεχειρία !!

Να θυμηθείς ότι εσύ ναι μεν βλέπεις σαν αποτέλεσμα κάποια πράγματα άλλα η γέννηση τους, ο σπόρος που φυτεύτηκε χει μπει πολύ πιο παλιά ...σε ημερομηνίες που πάλι στις έχουμε δείξει άλλα εσύ δεν έχεις μάθει να βλέπεις την αρχή - διαδικασία άλλα μόνο το αποτέλεσμα !!!

"Αυτή την φορά θα δουλέψει ανάποδα, πρώτα το γεγονός μετά ο χρόνος, μετά η τοποθεσία" ΚΑΡΛΟΣ ...

'ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ... ΚΕΝΤΡΟ ... !!'

Θυμήσου τι γίνεται με την στόχευση η διάβασε κανένα βιβλίο βελονισμού !!!


Stranger ...Είμαι υπεύθυνος για όσα λέω όχι για όλα όσα θέλετε να καταλαβαίνετε!

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου