Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

Έκτακτη επικαιρότητα. Υποχωρεί η Λευκή Αδελφότητα. Ξανανοίγει η κυβέρνηση των ΗΠΑ. Νίκη της Λίλιθ. Στις 7 Φεβρουαρίου ο νέος γύρος


Όπως είχαμε πεί από τις 8 Φεβρουαρίου του 2013, το κατεστημένο της σατανικής ελίτ που κυβερνά τις κυβερνήσεις, αποφάσισε να σταματήσει την συνεργασία τόσο με την Λευκή Αδελφότητα, όσο και με την Μαύρη.

Έτσι, μετά την συνδιάσκεψη της Μόσχας, που έγινε με την ευκαιρία της G20 και όπου προσπάθησαν να χτυπήσουν την Λίλιθ καταλήγοντας στο φιάσκο του δήθεν μετεωρίτη, οι Λευκή Αδελφότητα προσεχώρησε πλήρως στον σατανισμό και η Μαύρη στον βαμπιρισμό.

Αυτά μπορεί να ακούγονται σαν βαθιά συνωμοσία, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, που δυστυχώς όπως όλα όσα έχω πει ως τώρα, θα επιβεβαιωθεί χωρίς καμία αμφιβολία μπροστά στα μάτια όλων.

Η Λευκή Αδελφότητα, στην οποία προσεχώρησε και ο πρώην εκλεκτός της Μαύρης, ο Ομπάμα, προσπάθησε με το νόμο για την υγεία, τον περιβόητο OBAMA CARE με τον οποίο υποτίθεται θα έδιναν υγεία για όλους τους Αμερικανούς, να μειώσει τον πληθυσμό των ΗΠΑ, όπως βέβαια θέλει να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό κάτω από ένα δις, ώστε να είναι ελέγξιμος σε περίπτωση ξεσηκωμού απέναντι στην παγκόσμια χούντα που ετοιμάζουν.

Εντωμεταξύ, τον περασμένο Ιούνιο, όπως είπα σε ζωντανή εκπομπή του διαδικτύου, οι δύο αδελφότητες είχαν συμφωνήσει σε ένα μίνιμουμ πακέτο μέτρων που θα προωθούσε την αγελαδοποίηση και τον έλεγχο των ανθρώπινων κοινωνιών, κρατώντας όμως τον πληθυσμό σταθερό.

Έτσι μόλις ο νόμος του Ομπάμα για την υγεία ήρθε μαζί με τον προϋπολογισμό, η Μαύρη Αδελφότητα, που σε αντίθεση με την Λευκή θέλει να αυξήσει τον παγκόσμιο πληθυσμό, αντέδρασε.

Με το κόμμα του τσαγιού όπως το λέει και το οποίο ελέγχει, έβαλε και τους Ρεπουμπλικάνους στο παιχνίδι και κοντράρισε τον προϋπολογισμό των ΗΠΑ με αποτέλεσμα να κινδυνεύει το κράτος με εσωτερική στάση πληρωμών στις 17 Οκτωβρίου και με εξωτερική στάση πληρωμών στις 31 Οκτωβρίου.

Πριν από λίγο ακούστηκε ότι :

1. Θα γίνουν αλλαγές στον OBAMA CARE, αλλιώς δεν θα ψηφιστεί ποτέ. Δεν συμφώνησαν ακόμη.

2. Δίνεται παράταση χρηματοδότησης της κυβέρνησης και της αύξησης του χρέους μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου με σκοπό να "τα βρουν" για μία ακόμη φορά.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστική η ημερομηνία 7 Φεβρουαρίου, οπότε και κλείνει χρόνος, από τότε που ο Σαμαέλ Σατανάς, νόμισε ότι είχε ξεμπερδέψει με την μεγάλη του αντίπαλο Λίλιθ Λαμασθού και όπως μόνο εγώ ο γραφικός Λιακόπουλος γνώριζα και σας είπα.

Απλά η Λίλιθ θέλει να του θυμίσει, ότι δεν πέτυχε τίποτε μέσα στο χρόνο που πέρασε.

Το θέμα ωστόσο δεν τελείωσε, διότι αυτοί έχουν τα δικά τους σχέδια. Θέλουν δεν θέλουν όμως, προωθούν το σχέδιο του Θεού.

Θέλω ωστόσο να συνειδητοποιήσετε, ότι είχα δίκιο όταν σας είπα ότι μετά τον Ιούνιο, θα ζήσουμε απίστευτα πράγματα, αλλά και να θυμίσω την απόλυτη πληροφόρηση που μόνο το prisonplanet.gr είχε, από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Όσο για τον Λιακόπουλο που δικαιώθηκε και πάλι, ας το αφήσουμε, διότι κατάντησε μπανάλ.

Μετά τιμής
Λιακόπουλος Δημοσθένης

Προσέξτε στο λεπτό 15:28΄΄ Προσέξτε και την ημερομηνία 13-2-2013. Λέω όπως σας είχα πει την περασμένη Παρασκευή.

Ψάξτε στα ημερολόγιά σας. Την Παρασκευή πριν τις 13/2/2013 ήταν 8/2/2013. Στις 7/2/2014 κλείνει χρόνος από την απόφαση του Σαμαέλ.

Τυχαίο;;;


Δεν νομίζω, αφού έχει αποδειχθεί ότι έχω απόλυτη πληροφόρηση.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου