Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ


«ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΟΥΝ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥΣ»

Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό την κοινοβουλευτική του ευθύνη τη Θράκη, κυρίως για τα εθνικά θέματα που την απασχολούν, έκανε την εξής δήλωση :

«Σήμερα με μεγάλη μου έκπληξη, διάβασα το εξής δημοσίευμα :

«Μεγάλο πολιτικό θέμα έχει προκύψει με τους μουσουλμάνους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, τα ονόματα των οποίων φιγουράρουν πρώτα - πρώτα στη λίστα των μελών της αυτοαποκαλούμενης «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης - ΣΕΤΜΔΘ», που ζητά να ξαναγραφεί η Ελληνική Ιστορία και να μη γίνονται αναφορές στις τουρκικές φρικαλεότητες στη Σμύρνη το ’22, για χάρη της… ελληνοτουρκικής φιλίας.

Η τουρκική εκδοχή της ιστοσελίδας είναι πιο ενημερωμένη καθώς στην κορυφή της λίστας εμφανίζονται τα ονόματα των Βουλευτών

Αχμέτ Χατζηοσμάν (Ροδόπης – ΠΑΣΟΚ),
Αϊχάν Καραγιουσούφ (Ροδόπης – ΣΥΡΙΖΑ) και
Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (Ξάνθης – ΣΥΡΙΖΑ).

Αντίθετα, η ελληνική «βερσιόν» της ιστοσελίδας δεν ανανεώνεται (όπως φαίνεται) τόσο τακτικά, με αποτέλεσμα στην κατηγορία των μελών να εμφανίζονται τα ονόματα του πρώην βουλευτή Ξάνθης Τσετίν Μαντατζή και του επενεκλεγέντα Αχμέτ Χατζηοσμάν.

(Το κείμενο από Ε.Τ. και http://nyxtobaths.blogspot.com/2012/08/blog-post_7512.html#more

Περιμένω από τα δύο Κόμματα, να πάρουν θέση για το δημοσίευμα και ως προς την ουσία του (αλλαγή της... ιστορίας μας!) και ως προς την εμπλοκή των Βουλευτών τους, αν αληθεύει.

Με την ευκαιρία ερωτώ ποιά θέση παίρνουν τα δύο κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για τις διάφορες αυτοαποκαλούμενες «Τουρκικές Ενώσεις ή Σωματεία Δυτικής Θράκης».

Όπως επίσης ποιά θέση παίρνουν, όταν Βουλευτές, Πολιτευτές ή κομματικά τους στελέχη, μετέχουν των δραστηριοτήτων των προαναφερομένων Ενώσεων ή Σωματείων και μάλιστα φωτογραφίζονται κάτω από την «πράσινη σημαία».

Θεωρώ περιττό να υπενθυμίσω την Συνθήκη της Λωζάννης και τον όρκο των 300 Βουλευτών στο Σύνταγμα της πατρίδας μας».

Υ.Γ. Προς επίρρωση των λεγομένων μου, επισυνάπτεται το σχετικό link : http://kolotoubes.blogspot.gr/2012/08/blog-post_8703.html

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου