Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013

Δημοσκόπηση καθηγητή Πανά που δεν θα δείτε στα κατ' εφιμισμό μεγάλα ΜΜΕ


Σε δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο ΕΧΤΡΑ3 χθες το βράδυ από τον καθηγητή Πανά (ο οποίος είχε πρoβλέψει με ακρίβεια ο αποτέλεσμα των εκλογών του 2012), ο ΣΥΡΙΖΑ, διευρύνει τη διαφορά του από τη Ν.Δ. σε όλη την περιφέρεια Αττικής.

Χωρίς λόγια παραθέτουμε τις κάρτες που παρουσιάστηκαν από τη δημοσκόπηση του Οικονομικού Πανεπιστημίου υπό την επίβλεψη του καθηγητή Πανά.
Είναι φανερό ότι η δικομματική δεν μπορεί να αποκομίσει κέρδη από τη Χ.Α. και ότι η ανιστόρητη θεωρία των δυο άκρων και η απειλή διώξεων των κοινωνικών αγώνων πέφτει στο κενό από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ όλο και παγιώνει τη πρώτη θέση με σταθερή ανοδική πορεία, σταθερά τρίτη η Χ.Α., καταποντισμός ΠΑΣΟΚ.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου