Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΩΡΑ...


Στις 9 Οκτωβρίου 2012 η Άνγκελα Μέρκελ και ο Αντώνης (Μέρκελ) Σαμαράς είχαν επιτέλους το χρόνο να πιούνε έναν καφέ και ένα σνακ εργασίας επί ελληνικού εδάφους. Εκτός από το όνομα έχουν πολλά κοινά... συμφέροντα οι δυο τους.

Μία μέρα πριν, το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου, στο επίσημο κανάλι προπαγάνδας, παραπληροφόρησης και τρομοκρατίας του ελληνικού λαού ετοίμαζαν επικοινωνιακά το έδαφος για την έλευση της Αυτοκράτειρας στο προτεκτοράτο της. 

Όμως, ελέω εκλογών που έρχονταν, τα δικά της ΜΜΕ σε Γερμανία και Ελλάδα έπρεπε να δείξουν στα γερμανικά πρόβατα ότι ο δικός τους άνθρωπος, ο δικός τους τσομπάνος, θα περάσει δύσκολα στο προτεκτοράτο Ελλάδα. 

Το σούπερ είναι ενδεικτικό : "ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΜΕ : Η ΜΕΡΚΕΛ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ 'ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ' ".


Εγώ πάλι νόμιζα πως ο ίδιος ο λύκος, μαζί με το στόμα του, ήρθε στη στάνη ΤΟΥ να ελέγξει τον τσομπάνο του αν όλα βαίνουν καλώς.

Δε θυμάμαι να μας έδωσε καμία λύση η Άνγκελα τότε, απλά ήρθε να στηρίξει επικοινωνιακά την Κυβέρνηση τσίρκο και να δείξει στα δικά της τα πρόβατα ποιος είναι το αφεντικό, να τη θυμηθούν -όπως και τη θυμήθηκαν- στις εκλογές.

Και ένας χρόνος μετά μας βρίσκει πάλι με ύφεση, με το χρέος μας σε άλλο γαλαξία ενώ η ίδια κράτησε τη θέση της, και οι μαριονέτες της εδώ ακόμη καλά κρατούν.

Τι νομίζετε, ότι εμείς οι Έλληνες δε βοηθήσαμε στην επανεκλογή της?
Εμείς τη βγάλαμε. Ξέρετε πως? Την ίδια στιγμή που βγάλαμε τις μαριονέτες της εδώ, πέρσι.

Γι αυτό πρέπει να φύγει με κάθε τρόπο από το τιμόνι του κράτους ο δικομματισμός και όλο το μιντιακό σύστημα ολιγαρχών που τρέχει γύρω του.

Όσο ψηφίζουμε τους ίδιους ανθρώπους που μας κατέστρεψαν, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και όλα τα γνωστά πλέον αναχώματά τους, ναζιστικά ή δήθεν δεξιά και δήθεν αριστερά, αυτοί στην Ευρώπη δε θα μας παίρνουν στα σοβαρά. Γι αυτούς πάντα θα είμαστε ή ηλίθιοι ή στην καλύτερη ανώριμοι πολίτες.

Η τεμπελιά μας να ψάξουμε κάτι άλλο, εκτός όσων προωθούνται από τους ελεεινούς δήθεν δημοσιογράφους στα καθεστωτικά ΜΜΕ, είναι η αγχόνη των παιδιών μας. 

Αρχίσαμε ήδη να ξοδεύουμε από το μέλλον μας. 

by ago

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου