Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ, ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ... ΘΥΣΙΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Ε.Ο.Φ.


Α ρε  Μπουμπούκο τι σου έλαχε.

Να είσαι τόσο δεξιός και να υπογράφεις τους διορισμούς όλων αυτών των πασόκων.

Ποιος θα σου το έλεγε αυτό πριν 3-4 χρόνια και δε θα τον πλάκωνες στις σφαλιάρες.

Ότι όλους αυτούς που εσύ τόσα χρόνια συνήθιζες να καταγγέλεις τώρα, ελέω Μνημονίου και μωροφιλοδοξίας, τους διορίζεις. 


Καθημερινά κατηγορούσες  το δικομματικό σύστημα διορισμών σε "καίριες θέσεις κλειδιά", όπως χαρακτηριστικά έσκουζες.

Με τη δική σου υπογραφή ακόμη ένας πρόσφατα αποτυχών, τέως Βουλευτής, διορίζεται σε δημόσια θέση, ο Λιντζέρης Δημήτριος του Γεωργίου.

Να θυμίσω ότι ο νέος Πρόεδρος του ΕΟΦ όταν ήταν Βουλευτής ψήφιζε, και με τα δυο χέρια, όλες τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου πού έτυχαν στη θητεία του παρ όλο που πριν τα ψηφίσει έβγαινε και έλεγε ότι δε θα τα ψηφίσει.

Άρχοντας της κωλοτούμπας ο Λιντζέρης σαν καλή μαριονέτα τα ψήφισε όλα ώσπου ο λαός του Πειραιά τον κατάλαβε και τον έστειλε σπίτι του.

Και ο Άδωνις, με φαρδιά πλατιά την υπογραφή του, τον επανέφερε.

Α ρε Μπουμπούκο, είναι ώρες που σκέφτομαι ότι θυσίασες πολλά γι αυτήν την καρέκλα.

Θυσίασες τη δουλειά σου και άφησες αυτό το λαμπρό μέλλον μόνο στον αδερφό σου.

Θυσίασες τη γυναίκα σου που όλοι τη βάζουν στο στόμα τους εξαιτίας σου, και είναι τόσο γλυκιά.


Θυσίασες τα δεξιά σου πιστεύω αντικαθιστώντας τα με τα νέα πιστεύω που σου "επέβαλε" το Μνημόνιο, που τόσο πιστεύεις, θαυμάζεις και ψήφισες από την πρώτη πρώτη κιόλας μέρα του στην Ελλάδα. Ναι, συγνώμη, αυτά τα θυσίασες για να καβατζώσεις το μέλλον σου, πολιτικά και οικονομικά. 

Γιατί, απλά, αν κινείσαι σε χώρο που "αγγίζει" την εξουσία, στο μέλλον, όλο και κάποια κρατικοδίαιτη θεσούλα με λίγη ή περισσότερη εξουσία (πάντα πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης...) θα βρεθεί να φιλοξενήσει τον αριστοκρατικό σου κώλο.

A, να, σαν αυτή που μόλις σήμερα υπέγραψες για τον συναγωνιστή σου Λιντζέρη...


by ago

    

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου