Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

Η ανατροπή της Ανατροπής


Λίγοι από αυτούς που αξίζουν έχουν καταφέρει να επιβιώσουν στην Ανατροπή του Γιάννη Πρετεντέρη και ακόμα λιγότεροι έχουν ξεχωρίσει με την παρουσία τους.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος με την ευγένεια και την κατάρτισή του εξέθεσε τον «δημοσιογράφο», εξαφάνισε τον Πάγκαλο, έφερε σε δύσκολη θέση την Ρεπούση, ανέδειξε την ανεπάρκεια της Σώτης και γελοιοποίησε τον Μιχελάκη.

(δείτε το video εδώ)

Και όλα αυτά γιατί αρνήθηκε να απαντήσει χωρίς επιχειρήματα στην επίμονη γελοία ερώτηση πως θα αποφασίσει η κοινωνία.

Γιάννη η κοινωνία έχει αποφασίσει. Βγες μια βόλτα στην Αθήνα να δεις.

Ο Γιάννης δεν θέλει να συζητήσει για το τι έγινε στον 19ο αιώνα και για το τι έγινε στη Λαμία. Θέλει να φέρει έναν ακαδημαϊκό και να παίξουν πλακωτό. 


Άμα είναι να αρχίσουμε τώρα τα επιχειρήματα…

Ο Πάγκαλος πιστεύει ότι ο Κατρούγκαλος έχει κάνει την παιδεία σκουπίδι. Αν ήταν υπουργός έστω και για μια ημέρα θα τα είχε αλλάξει όλα. Δυστυχώς την περίοδο που αποθεμελιωνόταν η κοινωνία δεν πήρε πρέφα γιατί έτρωγε με κάτι άλλους.

Ο κύριος Ιωακείμ ήταν όμηρος για 6 ολόκληρες ώρες. Δεν θεωρεί συμβολική την κίνηση των φοιτητών. Κατουριόταν καθ’ όλη την διάρκεια της ομηρίας του.

Η Σώτη Τρυανταφύλλου κάνει μόνο χαρακτηρισμούς. Ο Κατρούγκαλος λέει επιδεικνύει απαράδεκτη ελαφρότητα. Χωρίς σχόλιο

Ο Μιχελάκης κουνάει το δάχτυλό του. Ο εκπρόσωπος της θεσμικής νόμιμης βίας που δεν έκανε τίποτα όταν καταγγέλθηκαν βασανισμοί μεταναστών στη ΓΑΔΑ (Ο Δένδιας θα έκανε μήνυση στο Guardian αλλά επειδή το ψάξαμε, τους τη χάρισε) ζητάει από τον Κατρούγκαλο να απολογηθεί για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ που θα πρέπει να απολογηθεί για την βία που ασκεί κάθε άλλος εκτός των νομιμοποιημένων βασανιστών.

Και ο Κατρούγκαλος παραμένει χαμογελαστός και σκορπάει επιχειρήματα. Δεν είναι ίδια λέει η βία της δολοφονίας του Φύσσα με τα γιαούρτια του Πάγκαλου και του Πρετεντέρη. Δεν είναι οι αστυνομικοί μπουζούκια επειδή είναι όργανα. Δεν πρέπει να μπουν στη φυλακή όσοι αντιστέκονται. Όταν η κοινωνία θέλει να συνενοηθεί τα καταφέρνει και χωρίς τις νουθεσίες του Πρετεντέρη.

Δεν παίζει το ρόλο του στο παιχνίδι της πόλωσης που στήνεται στο «μεγάλο κανάλι».

Ο κύριος Κατρούγκαλος πήγε στην Ανατροπή μια εβδομάδα μετά τον Πουλικάκο. Αν συνεχίσει έτσι ο Γιάννης θα αναγκαστεί να καλεί στην εκπομπή του μόνο έναν ακροδεξιό για να είναι σίγουρος.

Υ.Γ. : Η Ν.Δ. εξέδωσε ανακοίνωση για την συμμετοχή του Κατρούγκαλου στην εκπομπή του Πρετεντέρη. Αλήθεια! Την παραθέτω παρακάτω. Τα σχόλια δικά σας…

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται και διακινεί τη θεωρία της καλής και κακής βίας, αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Ν.Δ. με αφορμή δηλώσεις του συνταγματολόγου και μέλους της «επιτροπής σοφών» του ΣΥΡΙΖΑ για το κράτος, Γιώργου Κατρούγκαλου στο Mega.

Σε παρέμβασή του στην χθεσινή εκπομπή «Ανατροπή» ο κ. Κατρούγκαλος αναφέρθηκε στις απόψεις περί εξίσωσης της φασιστικής βίας με τις διαδηλώσεις και τις καταλήψεις, επισημαίνοντας ότι είναι πιο επικίνδυνη και καταδικαστέα η βία στην περίπτωση της δολοφονίας του Π. Φύσσα από ένα γιαούρτωμα πολιτικού ή τα επεισόδια σε μία πορεία.

Η χθεσινή παρέμβαση του κ. Κατρούγκαλου και τα όσα υποστήριξε για τη βία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται και διακινεί τη θεωρία της καλής και κακής βίας. Μια θεωρία που τροφοδοτεί την εξτρεμιστική βία, διχάζει την κοινωνία και οδηγεί στο χάος» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τη ΝΔ, ο κ. Κατρούγκαλος έφτασε στο σημείο να δικαιολογεί προπηλακισμούς, καταλήψεις δημοσίων κτηρίων και ομηρίες καθηγητών.

«Καλούμε τον κ. Τσίπρα, εδώ και τώρα, να αποδοκιμάσει ευθέως τις δηλώσεις αυτές και να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

Ν.Δ.  

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου