Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

Κατηγορούμενοι για τρομοκρατία κι εγκληματικές ενέργειες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ [ΒΙΝΤΕΟ]


Μεγάλη επιβεβαίωση του planet-greece

Ο χρόνος φαίνεται ότι μετράει αντίστροφα για τουλάχιστον δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι φλερτάρουν με τα κελιά του Κορυδαλλού. Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, περί μηδενικής ανοχής στην βία απ' όπου κι αν προέρχεται, επιβεβαιώνουν το αποκλειστικό ρεπορτάζ του planet-greece. Ποιοι είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ίσως κάνουν... παρέα στους χρυσαυγίτες;...

Ήδη, ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, έδειξε τις προθέσεις του, υποδεικνύοντας τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να τον κατονομάζει, ως τον ηθικό αυτουργό δύο επιθέσεων βίας, που χειρίζεται η αντιτρομοκρατική. Αυτή στις Σκουριές Χαλκιδικής και την δολοφονία 4 ψυχών στην Marfin, στις 5 Μαΐου 2010.


Οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με δικό μας "ειδικό συνεργάτη" στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταλάβει τι έρχεται και η εντολή από την Κουμονδούρου είναι να δημιουργηθεί κλίμα με άρθρα σαν κι αυτό που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΥΓΗ, περί οργανωμένου σχεδίου δημιουργίας πολιτικής ανωμαλίας.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ μας , ήδη δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - ένας άντρας και μία γυναίκα -  έχει εξακριβωθεί πως εμπλέκονται σε τουλάχιστον δύο "τρομοκρατικές" επιθέσεις, έτσι θα βαφτιστούν και έρχεται η σειρά τους.

Με τα στοιχεία που έχουν προκύψει εναντίον τους, στο ΣΥΡΙΖΑ, που τα γνωρίζουν και δεν μπορούν να τα αμφισβητήσουν αφού ήταν ένθερμοι υποστηρικτές των μεθόδων που ακολουθήθηκαν στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, πιστεύουν πως η κυβέρνηση ψάχνει να βρει ευκαιρία για να ακολουθήσει τον ίδιο σχεδόν δρόμο που ακολούθησε με τη Χρυσή Αυγή και γι' αυτό "τρέχουν για να προλάβουν".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του planet-greece και στις δύο περιπτώσεις , αποκαλύφθηκε τυχαία η εμπλοκή των δύο βουλευτών, μέσα από νόμιμες διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, έπειτα από εισαγγελικές εντολές για τη διαλεύκανση των δύο "τρομοκρατικών" επιθέσεων. 

Όλοι πλέον καταλαβαίνουμε για πιο λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ διαφώνησε με την τροπολογία σχετικά με την χρηματοδότηση κομμάτων που εμπλέκονται σε εγκληματικές ενέργειες και για πιο λόγο έχει ξεκινήσει την ιστορία σχετικά με τις παρακολούθησεις τηλεφώνων. Προκειμένου την κατάληλη στιγμή, αν το ρεπορτάζ μας επαληθευτεί, να βγεί και να μιλήσει για στημένη προβοκάτσια.Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου