Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

ΒΡΟΧΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ : Ξέρουν τους δράστες της Marfin, Ειδικός Εφέτης αναλαμβάνει τις "Σκουριές" [ΒΙΝΤΕΟ]


- Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του planet-greece
- Στο στόχαστρο των ερευνών στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ
- Βούλευμα - βόμβα για τους δράστες της Marfin

Φωτιές έχουν ανάψει στο πολιτικό σκηνικό οι αποκαλύψεις του planet-greece για επικείμενη σύλληψη βουλευτών - στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για "τρομοκρατικές ενέργειες". Ήδη, ο πρωθυπουργός έχει δώσει το στίγμα του τι πρόκειται να επακολουθήσει, τονίζοντας τις περιπτώσεις των Σκουριών και της Marfin, με τον θάνατο των τεσσάρων ψυχών από κουκουλοφόρους αναρχοφασίστες. Τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι αποκαλυπτικά...

Η πρώτη σπίθα άναψε μεσοβδόμαδα με την αποκάλυψη του planet-greece (
δείτε εδώ), που ακολούθησε δημοσίευμα της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αυγή, σχετικά με επικείμενη προβοκάτσια.


Η φωτιά φούντωσε την Παρασκευή με την ομιλία του πρωθυπουργού στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, καθώς συνέδεσε ευθέως τις παράνομες πράξεις και την ανοχή στην παρανομία με προσπάθειες υπονόμευσης της δημοκρατίας, κατηγορώντας τη ΧΑ για τις εγκληματικές της πρακτικές, αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει αναπτύξει τη θεωρία της καλής βίας.

«Ο κ. Τσίπρας κάνει ότι δεν ακούει. Ακούσαμε από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι στο σπίτι τους έχουν ρόπαλα, μπουκάλια και αντιασφυξιογόνες μάσκες και αυτό πέρασε στα ψιλά. Λοιπόν αυτά δεν μπορούμε να κάνουμε ότι δεν τα βλέπουμε. Αν υπάρχει συνομιλία και βουλευτού της ΝΔ που να λέει "πηγαίντε κάψτε και πιάστε ανθρώπους" προφανώς πρέπει να συλληφθεί. Αδελφός μου να είναι πρέπει να μπει στη φυλακή», τονίζει ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στη «Real News».

Το βούλευμα για την Μαρφίν

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με βούλευμά του παραπέμπει σε δίκη τους φερόμενους ως φυσικούς αυτουργούς των επιθέσεων σε Ιανό και Μαρφίν.

Σύμφωνα με το βούλευμα, το οποίο δημοσιεύεται στην εφημερίδα Realnews, ως δράστης της επίθεσης στην τράπεζα αναγνωρίζεται ο Θ. Σ. ο οποίος και παραπέμπεται να δικαστεί για τα εγκλήματα της "ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως τελεσθείσας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατά συναυτουργία και κατά συρροή τετελεσμένης και εν απόπειρα, της εκρήξεως εκ της οποίας επήλθε θάνατος και κίνδυνος για ανθρώπους και ξένα πράγματα, της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικής βόμβας και της απρόκλητης φθοράς ξένης περιουσίας δια εκρήξεως από πρόσωπο που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του".

Ως υπαίτιος στο βιβλιοπωλείο Ιανός κατηγορείται ο Π.Α. ο οποίος βαρύνεται με τα αδικήματα της "απόπειρας ανθρωποκτονίας τελεσθείσας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της εκρήξεως εκ της οποίας μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος σε ξένα πρόσωπα και ανθρώπους, της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικής βόμβας και της απρόκλητης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας δια εκρήξεως από πρόσωπο που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του".

Στη σελίδα 29 του βουλεύματος, το οποίο δημοσιεύει η Realnews, περιγράφεται πως ο βασικός κατηγορούμενος Θ.Σ. βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενήργησε μαζί με δύο ακόμα δράστες με ανθρωποκτόνο δόλο και πρόθεση.

"...ενεργώντας κατόπιν συναποφάσεως με κοινή δράση και κοινό ανθρωποκτόνο δόλο, με άλλους δύο εισέτι δράστες, σε κατάσταση ψυχικής ηρεμίας και γνωρίζοντας ότι εντός του επί της οδού Σταδίου αριθ. 23 στην Αθήνα κείμενου διώροφου κτιρίου ευρίσκοντο άνθρωποι, αφού εις εκ των δύο αυτών αγνώστων δραστών έθραυσε τους υαλοπίνακες της προσόψεως του εν λόγω διώροφου κτιρίου...και ο έτερος δράστης περιέβρεξε με εύφλεκτο υγρό εσωτερικά, τμήμα της αριστερής πλευράς του ισόγειου χώρου του εν λόγω κτιρίου, ο Θ. Σίψας εκσφενδόνισε εντός του κτιρίου αυτού ενεργοποιημένο αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό - βόμβα μολότοφ, προξενώντας έκρηξη και εντεύθεν πυρκαγιά εντός του ως άνω κτιρίου, εξαιτίας της οποίας ως μοναδικής ενεργούς αιτίας επήλθε ο θάνατος της...".

Σύμφωνα με τους δικαστές, ο κατηγορούμενος μαζί με τους δύο ακόμα άγνωστους δράστες είχε πρόθεση όχι μόνο να σκοτώσει τους τρεις αλλά και τους "ευρισκόμενους εντός του εν λόγω διώροφου κτιρίου", δηλαδή 24 άτομα. Το ότι δεν το πέτυχε, δεν οφείλεται, λένε οι δικαστές, σε δική του βούληση αλλά σε εξωτερικά εμπόδια.

Οι δικαστές σημειώνουν πως οι επιθέσεις ήταν σχεδιασμένες βήμα βήμα και υπήρχε ολόκληρη ομάδα που εκτελούσε το σχέδιο εφοδιασμένη με ξύλα, ρόπαλα, βαριοπούλες και σακίδια ωμοπλάτης, ενώ συντονίστηκαν στο περίπου μέσο της Σταδίου, σε συνάντησή τους.

Στη συνέχεια έσπασε η ομάδα σε δύο κομμάτια, μία με τέσσερις δράστες οι οποίοι και επιτέθηκαν στον Ιανό και μία ακόμα αποτελούμενη από τρεις η οποία κινήθηκε κατά της Μαρφίν.

Να σημειωθεί πως κατά τους δικαστές και οι δύο επιθέσεις έγιναν βάση εκπονημένου σχεδίου που είχε σκοπό τη "δια εκρήξεως και πυρκαγιάς, φθορά και παντελή αχρησία των ανωτέρω καταστημάτων, αλλά και το θάνατο των εντός αυτού ευρισκόμενων υπαλλήλων και ετέρων προσώπων".

Στο βούλευμα γίνεται αναφορά και στην κυνικότητα των δραστών, οι οποίοι απάντησαν στις προτροπές των υπαλλήλων της τράπεζας, λέγοντας:

"Να καείτε μ...να να καείτε, σε τράπεζα δουλεύετε".

Το 2010 ο Θ.Σ. στην ανακριτική του απολογία εμφάνισε φωτογραφίες στις οποίες ο δράστης που έκαψε τη Μαρφίν φορά διαφορετικά ρούχα από εκείνον και υποστήριξε πως ήταν στην Ομόνοια εκείνη την ώρα. Οι δικαστές όμως λένε πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο "καθόσον εκ των ενόρκων καταθέσεων αστυνομικών οργάνων, αλλά και εκ της κοινής πείρας και λογικής, πρόσωπα που έχουν προαποφασίσει σε τέτοιου είδους συναθροίσεις να προβούν σε διακεκριμένες φθορές ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας με κίνδυνο προσώπων και πραγμάτων, λαμβάνουν μέτρα προφυλάξεως κατά της συλλήψεως και της αναγνωρίσεώς τους, όπως η αλλαγή ενδυμάτων...".

Τέλος, να σημειωθεί, πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δράστες είναι σκληροί αντεξουσιαστές, με δεκάδες προσαγωγές στην Ασφάλεια, ως ύποπτοι για επιθέσεις στα ΜΑΤ.
Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου