Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ...


Στις 9 Οκτωβρίου 2013 το επίσημο κανάλι προπαγάνδας, παραπληροφόρησης και τρομοκρατίας του ελληνικού λαού έδωσε στη δημοσιότητα τις προβλέψεις του Προβόπουλου για το πότε θα έρθει η ανάπτυξη.

Ο γνωστός και ως "ο παντός καιρού και πάσης... Κυβέρνησης", στις μέρες του οποίου έχουμε ουκ ολίγα σκάνδαλα -που χωρίς αυτόν στη θέση του Διοικητή της Τράπεζας των Ροθτσάϊλντ, συγνώμη, της Ελλάδος, δε θα μπορούσαν να εκτελεστούν- συνεχίζει να κοροϊδεύει το λαό λέγοντας τεράστιες μπαρούφες.

Ποια τεράστια σκάνδαλα έτρεξαν επί θητείας Γιώργου Προβόπουλου;


* Το ξεπούλημα της Αγροτικής.

* Το φούσκωμα του ελλείμματος το 2009 και η συμφωνία του με τον Γεωργίου.

* Το κουκούλωμα όσων έβγαλαν τα λεφτά τους σε τράπεζες του εξωτερικού τα τελευταία 10 χρόνια.

* Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της ιστορίας της χώρας, το Τ3 - Τ10.

Μη νομίζετε ότι είναι μόνο αυτά.

Το πείραμα "μείωσης της Δημοκρατίας" που τρέχει από το 2008 στην Ελλάδα δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τον Προβόπουλο και τον Γεωργίου.

Οι κυβερνήσεις αλλάζουν σαν τα πουκάμισα, 2 με ΓΑΠ, 1 με Παπαδήμο και 2 με Σαμαρά από το 2009 μέχρι σήμερα.

Είδατε, μήπως, τον Προβόπουλο ή τον Γεωργίου να αντικαθίστανται;Σχετικές αναρτήσεις του blog εδώ : http://aagorastos.blogspot.com/search?q=%CF%843

by ago


    

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου