Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Δολιοφθορά στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά [ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]


- Βουλιάζει αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη δεξαμενή των Ναυπηγείων!
- Κίνδυνος να παρασύρει τους δύο γερανούς
- Ενημερώθηκε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας 

Δείτε αποκλειστικά στο planet-greece φωτογραφία μέσα από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και διαβάστε τι συμβαίνει αυτή τι στιγμή. Σε κατάσταση συναγερμού το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ενδείξεις για δολιοφθορά. Διαβάστε αναλυτικά...

Τουλάχιστον ύποπτο μπορεί να χαρακτηριστεί το σημερινό περιστατικό. Με τους εργαζόμενους των ναυπηγείων απλήρωτους για 19 μήνες, να βρίσκονται στο δρόμους τις τελευταίες ημέρες για να δωθεί λύση στο πρόβλημά τους και να επαναλειτουργήσουν τα ναυπηγεία. Με τα ελαττωματικά υποβρύχια να σαπίζουν μέσα στο ναυπηγείο και με την άρνηση όλων να δώσουν κάποια λύση,η μεγαλύτερη ναυπηγική εγκατάσταση της χώρας και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης οδεύει πλέον προς το τέλος της.


Από αργά χθες βράδυ η μεγαλύτερη δεξαμενή του ναυπηγείου, η υπ'αριθμόν 3, άρχισε να βουλιάζει, χωρίς κανείς να μπορεί να κάνει το οτιδήποτε. Οι εργαζόμενοι λείπουν από τα πόστα τους εδώ και καιρό, αφού είναι απλήρωτοι και κανείς πλέον δεν μπορεί να σώσει τη μεγαλύτερη δεξαμενή που υπάρχει σε Ελληνικά ναυπηγεία.

Η απαξίωση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά στο μεγαλείο της. Πρόκειται για φυσιολογική εξέλιξη λόγω φθοράς και απραγίας της συγκεκριμένης δεξαμενής ή για μια πράξη δολιοφθοράς, μέρος συγκεκριμένου σχεδίου πλήρους απαξίωσης των ναυπηγείων; Χαρακτηριστικό του μεγέθους της καταστροφής είναι πως τη ζημιά στη δεξαμενή την αντιλήφθησαν οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Ελευσίνας,που βρίσκονται ακριβώς απέναντι και δήλωσαν μάλιστα έτοιμοι-και προς τιμή τους- να προσφέρουν τη συνδρομή τους για τη διάσωσή της εάν χρειαστεί.

Να σημειώσουμε πως τα ναυπηγεία έχουν σκανδαλωδώς παραχωρηθεί τα τελευταία χρόνια στον Ισκαντάρ Σάφα, ο οποίος εισέπραξε ένα κάρο λεφτά από Ελληνικό δημόσιο, αντί να δώσει κιόλας, άφησε το έργο που είχε αναλάβει για την κατασκευή των υποβρυχίων στη μέση, με αποτέλεσμα σήμερα να σαπίζουν τα σκαριά τους μέσα στο ναυπηγείο,άφησε απλήρωτους τους εργαζόμενους για 19 μήνες και έχει εξαφανιστεί, στέλνοντας επιστολές και απειλώντας το Ελληνικό δημόσιο.

Μιλάμε για την περιουσία του Ελληνικού λαού η οποία ξεπουλήθηκε και απαξιώνεται πλέον και κάποιοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν και σαπίσουν στη φυλακή γι αυτό,όπως σαπίζουν τα υποβρύχεια και τα χρήματα του Ελληνικού λαού στα ναυπηγεία.


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου