Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Ο αντιρατσιστικός νόμος φέρνει την "Ιερά Εξέταση" για τους Έλληνες πολίτες


Ο νέος αντι-ρατσιστικός νόμος έχει κατηγορηθεί ως ένας ανθελληνικός νόμος, που επί της ουσίας επιβάλει την δημιουργία ενός mixed α-εθνικού κράτους και απειλεί με βαριές κυρώσεις οποιονδήποτε γηγενή πολίτη της χώρας τολμήσει να υπερασπισθεί το δίκαιό του, όπως αυτό με σαφήνεια οριζόταν μέχρι στιγμής από το ίδιο το Ελληνικό Σύνταγμα.

Η μεγαλύτερη παρέμβαση αυτού του νομοθετικού εκτρώματος (το οποίο δεν μπορούν να αιτιολογήσουν επαρκώς ούτε οι ίδιοι οι εμπνευστές του) αντιστρέφει επί της ουσίας το Ελληνικό Δίκαιο και αφήνει έκθετο και αντιμέτωπο με βαρύτατες χρηματικές –και όχι μόνο- ποινές, εκείνους τους έλληνες γηγενείς πολίτες που θα βρεθούν κατηγορούμενοι ως «ρατσιστές».


Για την ακρίβεια, ο αντιρατσιστικός νόμος μεταφέρει τη χώρα στον μεσαίωνα, αφού ανατρέπει πλήρως το ισχύον νομικό καθεστώς, επιτρέποντας τον οιονδήποτε λαθρομετανάστη (ή νόμιμο μετανάστη) να κατηγορεί χωρίς καμία απόδειξη πέραν του λόγου του και εξαναγκάζοντας τον εκάστοτε κατηγορούμενο γηγενή πολίτη να αποδείξει την αθωότητά του. Δηλαδή, ο αντιρατσιστικός νόμος καταργεί το τεκμήριο της αθωότητας, αντιμετωπίζει σαν ένοχο τον οποιονδήποτε «κατηγορούμενο» ως ρατσιστή και απαιτεί από αυτόν να αποδείξει ότι είναι αθώος, δηλαδή να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας ή κινέζος! Με απλά λόγια, ενώ μέχρι σήμερα ο κατήγορος έπρεπε να αποδείξει τα όσα ισχυριζόταν, σήμερα και ελέω αντιρατσιστικού νόμου, ο κατηγορούμενος πρέπει να αποδείξει την αθωότητά του!

Πρόκειται για μία σαφέστατη απώλεια των πολιτικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών, αφού ο αντιρατσιστικός αυτός νόμος επιτρέπει ελεύθερα να κατηγορούνται -δίκαια ή άδικα- επιβάλλοντάς τους να αποδείξουν πως η κατηγορία δεν ευσταθεί! Δηλαδή, εισάγεται η διαδικασία της «Ιεράς Εξέτασης», αφού μία ψευδής κατηγορία θα γίνεται αιτία επιβολής βαρύτατου προστίμου ή και φυλάκισης οιουδήποτε γηγενή βρεθεί στο στόχαστρο οιουδήποτε λαθρομετανάστη ή «διεθνιστή – ανθρωπιστή».

Αυτή η ευθεία μεταβολή είναι ίσως και η καλύτερη απόδειξη της αντιμετώπισης των Ελλήνων από τους κυβερνώντες… Είναι ίσως η απάντηση στην αναπάντητη μέχρι σήμερα ερώτηση των πολιτών στο «γιατί επιτράπηκε η είσοδος χωρίς εμπόδια τόσων πολλών λαθρομεταναστών στην χώρα» (ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε σε 2 εκ. λαθρομετανάστες). Προφανώς, βιώνουμε μία βίαιη αλλαγή των εθνικών χαρακτηριστικών της χώρας, με ουσιαστική αλλαγή του πληθυσμού της που «εμπλουτίζεται» εξόφθαλμα με «εισαγόμενους πολίτες», στους οποίους έχει υπάρξει δέσμευση (από την κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή) αλλά και έχει δοθεί υπόσχεση (από το ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα) πως θα νομιμοποιηθεί και η έλευση των οικογενειών τους στην Ελλάδα…!

Γίνεται σαφές πως κάποιοι δεν βολεύονται πια με τους γηγενείς κατοίκους της χώρας και για τους δικούς τους πολιτικούς ή ιδεοληπτικούς λόγους υλοποιούν συνθήκες μη συνέχισης παραμονής των Ελλήνων στην Ελλάδα… Αν ισχύει το αντίθετο, θα πρέπει οι αρμόδιοι πολιτικοί είναι υποχρεωμένοι να το αποδείξουν, αν φυσικά μπορούν, αφού πιθανότατα με βάση τον συγκεκριμένο αντιρατσιστικό νόμο θα βρεθούν κατηγορούμενοι στα Ελληνικά δικαστήρια για ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων…

Και θα πρέπει να είναι απολύτως βέβαιοι πως αυτό θα συμβεί…




Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου