Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Γ. Καρατζαφέρης στο Action 24 : Ο Σαμαράς είναι παλιάνθρωπος, δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη [BINTEO]


Παλιάνθρωπο χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Action Day του Action24.

Παράλληλα ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε πως δεν έχει απολύτως καμία εμπιστοσύνη στο πρωθυπουργό. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης συγκεκριμένα δήλωσε :

«Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ένα παιδί που είναι ευφυές, από καλή οικογένεια, είναι παλιάνθρωπος όμως, γιατί τη προηγούμενη μέρα μιλάμε στο τηλέφωνο και μου λέει τι θα γίνει με τους 22 που διεγράφησαν από τη Ν.Δ., δεν με ενδιαφέρει τίποτα [...] και ήταν δίπλα του ο Άδωνις και ο Βορίδης. Δεν του έχω εμπιστοσύνη. Δεν θα του έδινα τη γυναίκα μου και ένα εκατομμύριο να μου το πάει στην Αμερική. Δεν του έχω εμπιστοσύνη»


Δείτε το βίντεο :

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου