Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Οσμή Σκανδάλου; Ο ΕΟΤ δίνει χορηγία σε γυναίκα πασίγνωστου εκδότη που χρωστά παντού κι εμάς μας παίρνουν το σπίτι;


του Στρατή Μαζίδη


Τελικά όσο το σκέπτομαι, αυτή η χώρα δεν έχει μέλλον. Είναι βέβαιο ότι οδηγείται στην καταστροφή. Το πότε είναι το μόνο που εκκρεμεί.

Πριν λίγους μήνες λοιπόν χρεοκόπησε ο Mister Ιn, έτσι θα τον λέω διότι μας έμαθε πως να μην είμαστε ξενέρωτοι και nerds. Και να τα άρθρα για το δράμα αυτού και της κυρίας του.

Ο Μister In είναι αυτός που έμαθε τη νεολαία και το νεοέλληνα πως να είναι ένας άχρηστος, χοντρομ@λάκας βομβαρδίζοντάς τον κάθε εβδομάδα με μια σειρά πανομοιότυπων περιοδικών με μοναδική χρησιμότητα να κάνεις φλόγα στο τζάκι ή την ψησταριά.

Αφού λοιπόν έβαλε το χέρι του κι αυτός να χρεοκοπήσουμε ως κοινωνία και μας μάθαινε κάθε εβδομάδα τα 10 hotest tips, μέσα στη χλιδή του, βάρεσε κανόνι.

Το καλό το παληκάρι όμως σύμφωνα με την έντυπη έκδοση του Moneypro του Σαββάτου που κυκλοφόρησε με τα Παραπολιτικά ξέρει κι άλλο μονοπάτι.

Τι κι αν χρωστά σε εργαζόμενους που βρέθηκαν στο δρόμο ξαφνικά, σε τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία σύμφωνα με το άρθρο;


Ο ΕΟΤ όπως αναφέρει το δημοσίευμα δίνει χορηγία ύψους € 18.500,00 για να διαφημιστεί σε application για tablets που θα δημιουργήσει εταιρεία της οποίας πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος είναι η θεά της ομορφιάς σύζυγος του Mister In και ο ίδιος εμφανίζεται ως Chief Creative Director, δηλαδή διευθυντής δημιουργικού.

Κι η μοδάτη ιστοσελίδα για την οποία λογικά προορίζεται η εφαρμογή; Μια από τα ίδια όπως τα περιοδικά.

Αν αληθεύει το παραπάνω δημοσίευμα το οποίο παραθέτει και σχετική απόφαση από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, τότε πρόκειται για προκλητικότατη κίνηση που πολλαπλασιάζεται σε αυτή τη δυσμενή συγκυρία.

Η πολιτική προϊσταμένη του ΕΟΤ, η υπουργός Ολγα Κεφαλογιάννη έχει γνώση αυτή της χορηγίας εφόσον ευσταθεί το ρεπορτάζ του Moneypro;

Τι προτίθεται να κάνει;

Αντιλαμβάνονται στην κυβέρνηση ότι τέτοιες ενέργειες προκαλούν την κοινωνία και αποδεικνύουν ότι τελικά παρά την τρόικα και τα μνημόνια τίποτε δεν έχει αλλάξει; 

Κατανοούν ότι αυτή τη στιγμή οικογενειάρχες πετιούνται στο δρόμο για ελάχιστα χρέη; Για ποιο λόγο για να συνδέονται στο ασύρματο wi-fi του πρωθυπουργού με τα tablets που δεν έχουν και να κατεβάζουν το application με τη χορηγία του ΕΟΤ;


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου