Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Άδωνις μέχρι αηδίας... Made in Kazakhstan


του Στρατή Μαζίδη


"Υπουργέ μας, αν και είμαι στο Καζακστάν έφτασαν και εδώ τα ωραία νέα. Επιτέλους! Εύγε!" έγραψε στο πουλάκι του, το twitter δηλαδή, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης από τη μακρινή Τασκένδη.

Εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση του Σαμαρά θα τον έκανα υπουργό Επικαιρότητας και Ευθυμίας της Κοινωνίας με όλα όσα λέει και όπως τα λέει. 


Θυμάστε για παράδειγμα τι έλεγε για το Σαμαρά πριν πάει στη Νέα Δημοκρατία;

Τι δηλαδή, μόνο ο Μαδούρο στη Βενεζουέλα θα συστήνει υφυπουργείο Ευτυχίας και θα γιορτάζει τα Χριστούγεννα από το Νοέμβριο;

Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο Αδωνις είναι ότι μπορεί ο μαϊντανός μπορεί να πηγαίνει με όλα γιατί έχει κάποια σημαντικά συστατικά, αλλά αυτό δεν ισχύει για τον ίδιο. Είναι πραγματικά ενοχλητικό να τον τρώμε στη μάπα ακόμη και μίλια μακριά.


Τα καλά νέα λέει έφτασαν στο Καζακστάν. Πώς δηλαδή; Με τα πόδια; Με το γάιδαρο;

Αντί να ασχοληθεί :

> με το ΙΚΑ που δεν είχε μαντού

> με τα χάλια του Ασκληπιείου της Βούλας

τα είχαμε αναδείξει τότε στο δελτίο του ΑΡΤ


ART-TV από dm_517106f0a2288

> με τα χάλια του Ευαγγελισμού

είτε παίζει με το… καναρίνι του είτε χύνει το αίμα του υπέρ του Αντωνίου του Μεγίστου.

Έλεος πια κε Γεωργιάδη! Έλεος!


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου