Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

«Ντρέπομαι γιατί ήμουν Νεοδημοκράτης»


Γράφει ο Ν. Παπαδόπουλος
πρώην φανατικός Νεοδημοκράτης

Αντώνη Σαμαρά και λοιποί βολεμένοι πρώην συνιδεάτες μου. Αποχωρώ από το μαντρί του κόμματος ντροπιασμένος, θυμωμένος και εξαπατημένος.

Ντρέπομαι γιατί υπηρέτησα ως στέλεχος μία παράταξη που συνεχίζει το καταστροφικό έργο των προηγουμένων κυβερνήσεων !!

Θυμώνω γιατί επέτρεψα στον εαυτό μου να πεισθεί για τον δήθεν πατριωτισμό του Αντώνη Σαμαρά και των βουλευτών του κόμματος.

Εξαπατήθηκα όπως και οι εκατοντάδες χιλιάδες νεοδημοκράτες που δεν αντιλήφθησαν ότι οι κεφαλές του κόμματος είναι τμήμα μιας ενδοτικής συντεχνίας!

Η εικόνα που είχα ενός κόμματος, με αρχηγό και βουλευτές με σθένος, οι οποίοι θα έσωζαν την χώρα και θα ανακούφιζαν τους πολίτες, έχει παραμορφωθεί σε γκροτέσκικο εφιάλτη, από τις πράξεις τα ψέματα, και την οσφυοκαμψία τους απέναντι στους δανειστές !!

Η συμπόρευση με το ΠαΣοΚ, προσβάλει την νοημοσύνη μου, αφού συνωμοτήσατε με τον φταίχτη και τον σερβίρετε ως σωτήρα !!!

Γίνατε ίδιοι !!!


Παραδίδετε την χώρα αμαχητί υποκύπτοντας σε εκβιασμούς συμφερόντων τα οποία είχατε «εξυπηρετήσει» στο παρελθόν!

Με θλίψη διαπιστώνω ότι οι Γερμανοί και αυτοί που κρύβονται πίσω από αυτούς δεν έφυγαν ποτέ από την Ελλάδα!

Άφησαν πίσω Γερμανοτσολιάδες οι οποίοι σήμερα έριξαν τα προσωπεία και αποτελούν πλέον μια χρυσοπληρωμένη αριστοκρατία, η οποία νομοθετεί προς όφελός των ιδίων και των συνεταίρων τους και εναντίον των Ελλήνων!

Καταστρέψατε την Ελληνική Οικονομία και διαλύετε το κράτος για να σώσετε άλλες χώρες και άλλα οικονομικά συμφέροντα!

Αποδειχθήκατε τουλάχιστον δεινοί ψεύτες αλλά και στυγνοί υπηρέτες συμφερόντων τα οποία ορέγονται την χώρα και τον πλούτο της !! Ορέγονται την εξαφάνιση των Ελλήνων!

Προστατεύετε τους μεγαλο-οφειλέτες, για λόγους που πλέον είναι γνωστοί σε όλους και οδηγείτε τους μικρομεσαίους στην φτώχεια!

Έχετε δημιουργήσει γύρω σας μία χρυσοπληρωμένη αυλή την οποία εξακολουθείτε και αμείβετε πλουσιοπάροχα από το υστέρημα των πολιτών, με την ανοχή των δανειστών.


Έχετε κάμψει την Δημοκρατία, το Σύνταγμα και τους νόμους, κάνοντας άλλες εποχές να φαντάζουν παράδεισος εμπρός στην σημερινή πραγματικότητα!

Ερωτηματικά μου δημιουργεί και η δολοφονία του άτυχου Φύσσα, ή οποία ήλθε σε μία πολύ βολική στιγμή για την συγκυβέρνηση!

Δεν ξέρω τελικά ποια είναι η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση στην χώρα.

Όσοι ωθούν Έλληνες στην αυτοκτονία είναι κατά την εκτίμησή μου ηθικοί αυτουργοί δολοφονιών!

Επιβεβαιώνετε όλα όσα σας καταλογίζουν τροποποιώντας στον Ποινικό Κώδικα τα άρθρα 134 (εσχάτη προδοσία), 138 (επιβουλή της ακεραιότητας της χώρας), 139 (προσβολή εναντίον της διεθνούς ειρήνης της χώρας), 148 (διακεκριμένη κατασκοπεία) και του άρθρου 298 (περί καταχραστών δημοσίου χρήματος)!

Αποχωρώ από το μαντρί της Ν.Δ. αηδιασμένος από την οσφυοκαμψία των βουλευτών οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνον για την καλοπέρασή τους, αδιαφορώντας για τα δεινά που προκαλούν στην χώρα και στους πολίτες ψηφίζοντας ως κοπάδι, ελαφρά την καρδία και με τσέπη που κουδουνίζει!

Ντρέπομαι κύριοι, να κοιτάξω κατάματα τα παιδιά μου και αυτούς που δεν ψήφισαν τα φιλομνημονιακά κόμματα!

Ντρέπομαι γιατί υποθήκευσα και το δικό τους μέλλον, γιατί επέτρεψα να με εξαπατήσετε με τον δήθεν πατριωτισμό σας και έτσι συνέβαλα στη υποδούλωση του δικό τους μέλλοντος και του μέλλοντος των γενεών που θα έλθουν!

Δεν σας ζητώ να αισθανθείτε αιδώ, γιατί σας βρίσκω λειψούς σε αξιοπρέπεια ή ευθιξία.

Πρώτιστη επιθυμία μου είναι να απαλλαγούμε από εσάς το συντομότερο, για να γλυτώσει η χώρα και οι πολίτες !!


πηγή
Ποσειδώνας

το είδαμε στο ΘΑΝΟΣ

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου