Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ τον πολίτη αφού κατάσχουν τα χρήματα του! Πώς μπορούμε να επιβιώσουμε;


Γράφει o Χρήστος Παπαπαναγιώτου Frik

Οι τράπεζες κατάσχουν από το πρώτο ευρώ ότι κατάθεση υπάρχει…

Όταν ένας πολίτης έχει δυο και πλέων λογαριασμούς σε τράπεζες εφόσον έχει οφειλές προς την εφορία, δάνεια, κλήσεις τροχαίας, οφειλές προς δήμους… τότε η τράπεζα χωρίς το όριο τον 1.000 ευρώ κατάσχει από το πρώτο ευρώ κάθε ποσό!

Σε ερώτηση μου στον υφυπουργό ανάπτυξης ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ, σε περίπτωση που κάποιος δικός μου άνθρωπος καταθέσει στον λογαριασμό μου 20 ευρώ γιατί εγώ πεινάω και δεν έχω να φάω, αν η τράπεζα θα μου πάρει αυτά τα χρήματα αν έχω οφειλές προς την εφορία ή άλλο δημόσιο τομέα ή ακόμα και σε δάνεια… Απέφυγε να μου απαντήσει κατεβάζοντας το κεφάλι του! 

Ε ναι είναι αλήθεια λοιπόν…


Αν στην ΚΥΠΡΟ έπαιρναν κάποια χρήματα πάνω από 100.000 ευρώ… τώρα αν αυτό που κάνουν στην Ελλάδα δεν είναι κλεψιά... τι να πω;

Τώρα για να μπορεί κάποιος να επιβιώσει… για να του στείλει κάποιος χρήματα, μπορεί να το κάνει μέσω του ταχυδρομείου !!!

Από εδώ και πέρα μη βάζετε χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς! Να έχετε μόνο ένα τραπεζικό λογαριασμό που θα είναι μόνο για τη μισθοδοσία σας.

Όσο για την κάρτα που πριν την ονόμαζαν «κάρτα του πολίτη» και τώρα την εμφανίζουν σαν «κάρτα αποδείξεων»… είναι μόνο και μόνο για να ακυρώσουν το ρευστό από την αγορά και να στείλουν στον τάφο κάθε πολίτη που δεν έχει δυνατότητα να έχει παροχές από εργασία – δουλεία ώστε να είμαστε πια σωστά ρομπότ με ολοκληρωτικό έλεγχο.

Όσο για το ζήτημα των χαμένων παιδιών και το εμπόριο βρεφών... αφού τώρα πια κάθε βρέφος που γεννιέται έχει άμεσα το ΑΡΙΘΜΟ ΑΜΚΑ ΤΟΥ σε λίγο για την -και καλά- προστασία του θα ζητούν στην αρχή το τσιπάρισμα και πιο μετά την υποχρεωτική στάμπα με τσιπ στα παιδιά μας!

Με λίγα λογία ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ & Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!
Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου