Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!! - (Video)


του Ιωάν. Αθ. Μπαλτζώη

Όταν κάποιος προσπαθήσει να μιλήσει για κάποια πράγματα, που δεν είναι τόσο γνωστά, η για κάποια άλλα που έχει ακούσει ή διαβάσει και αφορούν τις μελλοντικές εξελίξεις της ανθρωπότητας, συνήθως θα αντιμετωπίσει από το περιβάλλον του, φίλους, συναδέλφους ή και ακόμη συγγενείς, άρνηση να τα δεχτούν, ειρωνεία και ακόμη και επιθετικότητα.

Ιδιαίτερα, όταν το θέμα αφορά την Λέσχη Μπίλντεμπεργ, ή την Νέα Τάξη Πραγμάτων και αυτά που σχεδιάζονται για μας, χωρίς εμάς, τότε η αντίδραση θα είναι ισχυρότερη, δηλαδή από τον χλευασμό μέχρι την σφοδρή λεκτική επίθεση. Θα σε αντιμετωπίσουν στην καλύτερη περίπτωση σαν ονειροπαρμένο οπαδό των θεωρειών συνωμοσίας και θα σε χλευάσουν και στην χειρότερη θα σου επιτεθούν λεκτικά με βαρειές εκφράσεις και απαξιωτικό γενικά τρόπο. 


Γιατί συμβαίνει αυτό και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να μάθουν έστω "το διαφορετικό", το σκοτεινό, τον σχεδιασμό για το μέλλον της ανθρωπότητας, που τους αφορά και άμεσα; Το θέμα απασχόλησε τους επιστήμονες, οι οποίοι διερεύνησαν αυτή την συμπεριφορά και κατέληξαν σε τουλάχιστον πέντε συμπεράσματα και εξηγήσεις, που έχουν σχέση με την ανθρώπινη ψυχολογία. Έτσι παρουσιάζουμε αυτές τις πέντε εξηγήσεις και μέσα από αυτές θα αναγνωρίσουμε και κομμάτι της δικής μας ψυχολογίας. Και για βεβαιωθούμε απόλυτα τι συμβαίνει, παραθέτουμε και ένα εξαιρετικό βίντεο, που εξηγεί με περισσότερη ακρίβεια και λεπτομέρειες την ψυχολογική μας συμπεριφορά, για όλες τις θεωρίες συνωμοσίας, τις μυστικές οργανώσεις και γενικά για αυτά που έρχονται και εμείς αρνούμαστε να τα δούμε.

Οι πέντε εξηγήσεις : 

1. Από ψυχολογικής μεριάς αυτές οι πληροφορίες δεν είναι εύκολο να τις χωνέψεις,έτσι κάποιοι απορρίπτουν αυτές τις πληροφορίες και συνεχίζουν την ζωή τους με τον ίδιο τρόπο. Ο εγκέφαλος αναγνωρίζει οτι αυτές οι πληροφορίες θα τον αναγκάσουν να αναδιοργανώσει και να επαναπρογραματίσει αρκετές πληροφορίες που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια και ο εγκέφαλος θα παλέψει γιατί χρειάζεται μεγάλη νοητική προσπάθεια και ο καλύτερος τρόπος να αποφύγει τέτοια κόπωση,είναι να απορρίψει αυτές τις πληροφορίες.

2. Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με το πρόβλημα του εγωισμού.Λόγω του εγωισμού θα παλέψει εσένα και τις πληροφορίες σου,επειδή αυτός δίνει μεγαλύτερη βάση στα λόγια του παρά στα δικά σου.Δεν μπορούν να δεχτούν ο,τι μπορεί να έπεσες σε τόσο πολύτιμες αλήθειες, που δεν είχαν προσέξει νωρίτερα και υπερασπίζοντας το ΕΓΩ τους διαγράφουν τους ισχυρισμούς σου.

3. Σε πολλές περιπτώσεις το άτομο είναι τόσο βολεμένο με την καλή ζωή, που απλά δεν θέλει να αλλάξει τρόπο ζωής και δεν τον ενδιαφέρει για το τι γίνεται στον κόσμο. Είναι υπερβολικά συγκεντρωμένοι στον εαυτό τους.

4. Πρέπει να καταλάβεις ο,τι πολλοί απ'αυτούς δεν είναι έτοιμοι να αποκολληθούν (από το μάτριξ) και πολλοί από αυτούς είναι τόσο αδρανείς και απελπιστικά εξαρτημένοι από το σύστημα που θα παλέψουν για να το προστατέψουν.

5. Πιστεύουν και εκτιμούν την φωνή του συστήματος,έχει γίνει η πρωτεύουσα οργανώτρια της πραγματικότητάς τους.Και αυτή δεν είναι άλλη από τα ΜΜΕ.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου