Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΖΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΑΕΕ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΑΕΕ  (ΠΡΩΗΝ ΤΕΒΕ, ΤΣΑ, ΤΑΕ).

ΖΗΤΑΜΕ…

-- ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ

-- ΘΕΩΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ

-- ΠΑΡΟΧΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ

-- ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΙΑ  ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

-- ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΩΝ (1% - 3% - 120%)


Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ) ΤΗNΚΥΡΙΑΚΗ 17/11/2013 ΣΤΙΣ 19:00 μ.μ. ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

ΕΛ.Α.Δ.Α

(ελεύθεροι αγανακτισμένοι δυτικής Αχαΐας)

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ «ΤΕΡΑΣ» ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΛΑ !

ΕΣΥ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου