Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Του Μάνου Χατζηγιάννη

Στη Ρουμανία με αφορμή ένα συνέδριο για την Ευρώπη βρέθηκαν στα τέλη του προηγούμενου μήνα ο Πρόεδρος της περιβόητης Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, Etienne Davignon, και πέραν των όσων είπε για τη Ρουμανική οικονομία αναφέρθηκε και στο ελληνικό ζήτημα.

Ο Etienne Davignon εξέφρασε την ελπίδα ότι το επόμενο έτος θα δούμε το τέλος της ύφεσης, ακόμη και σε χώρες που διάγουν δύσκολες καταστάσεις, όπως η Ελλάδα, και προέβλεψε ακόμη από το νέο έτος θα πρέπει να δούμε την αρχή της επιστροφής στην οικονομική ανάπτυξη.

Το συνέδριο με τίτλο "Ευρώπη, πού πας;" διοργανώθηκε για την 20η επέτειο του Ρουμανικού Συνδέσμου για τη Λέσχη της Ρώμης, με την έκτακτη συμμετοχή του υποκόμη Etienne Davignon, προέδρου της Ομάδας Bilderberg.

Το θέμα της Ελλάδας δεν θα μπορούσε να λείψει από τις τοποθετήσεις του κ. Davignon. Όπως ο ίδιος πιστεύει το 150% του Α.Ε.Π. της χώρας αποτελεί επιπρόσθετο στοιχείο στην επέκταση της κρίσης χρέους.Ο πρόεδρος της Λέσχης Bilderberg πιστεύει ότι η Ε.Ε. θα πρέπει να συμφωνήσει σε μια στενότερη επιτήρηση από τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα, έτσι ώστε μια τέτοια κατάσταση να αποφευχθεί.

Είπε ακόμη πως «Ένα κοινό νόμισμα είναι το νόμισμα του καθενός. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι ότι θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε πως το ελληνικό ζήτημα πρέπει να τελειώσει, και η Ελλάδα θα πρέπει να παραμείνει εντός της ζώνης του ευρώ, και πρέπει να ληφθούν μέτρα έτσι ώστε η Ελλάδα να μπορεί να πληρώσει το δημόσιο χρέος της».


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου