Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Μαζεύουν με κούτες “καυτά” έγγραφα σε Τράπεζα της Ελλάδος και Πειραιώς;


Περίεργη κινητικότητα υπήρξε στα κεντρικά της Τράπεζας της Ελλάδος και της Τράπεζας Πειραιώς λίγες μόλις ώρες αφού ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας για την κυβέρνηση.

Κυρίως τη νύχτα της Παρασκευής και του Σαββάτου οι περαστικοί και γείτονες είδαν περισσότερα φώτα από το αναμενόμενο για πολλές και ασυνήθιστες ώρες.

Οι φωταψίες κράτησαν μέχρι το ξημέρωμα στα γραφεία των τελευταίων ορόφων. Εκεί που εργάζονται τα υψηλόβαθμα στελέχη και υπάρχουν συγκεντρωμένα όλα τα “καυτά” έγγραφα που αφορούν τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια από το δίδυμο Σάλλα – Προβόπουλου στον τραπεζικό τομέα.

Τα έγγραφα που μπορούν να τινάξουν το (όποιο έχει απομείνει) τραπεζικό σύστημα στον αέρα και να στείλουν σωρηδόν δεκάδες άτομα στον Κορυδαλλό μαζεύτηκαν σε κούτες και έφευγαν διακριτικά φορτωμένα σε οχήματα.


Όσο και αν οι Σαμαράς και Βενιζέλος θεωρούν πως την έχουν δεδομένη τη σημερινή ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, το δίδυμο Σάλλα – Προβόπουλου πάντοτε φοβάται την περίπτωση “ατυχήματος”.

Ένα “ατύχημα” που μπορεί να φέρει αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό και στις ζωές των ίδιων ολέθρια αποτελέσματα…

olympia

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου