Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΒΑΣΡΑΝΕΧ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ!


Πριν από λίγες ημέρες, μου εστάλει μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκωδικοποίηση του δολαρίου του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ.

Ήμουν συγκλονισμένος όταν είδα τις εικόνες που είχαν αποκρυπτογραφηθεί.

Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα, ο φαλακρός αετός που κρατά τα βέλη στο πίσω μέρος ενός χαρτονομίσματος δείχνει σαφώς τη μορφή ενός Νεφελίμ Βασρανέχ (γκρίζου δούλου) άμεσα στην εικόνα.

Θα μπορούσε αυτό να είναι ένας ακόμη κρυπτογραφημένος κωδικός που μας λέει ποιος είναι πραγματικά υπεύθυνος για την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και άλλων ξένων κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο;


Ή μήπως αυτό είναι απλά μια οφθαλμαπάτη, που βρίσκεται μόνο στο μυαλό μας;


Μπορείτε να πάρετε τη δική σας απόφαση για το θέμα αυτό; σκεφτείτε ότι είμαι μόνο «ο αγγελιοφόρος».


Θα μπορούσε αυτό να είναι ακόμη μια καπνισμένη κάνη που αποδεικνύει ότι υπάρχει μια πραγματική επιρροή γκρίζων δούλων κατά την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και στο εξωτερικό.


Πληθαίνουν οι αποδείξεις μιας συνωμοσίας των αποκαλούμενων εξωγήινων και αυτό είναι απλά μια άλλη εικόνα που δείχνει ότι υφίστανται περισσότερο από ό,τι συναντά το μάτι και αυτό είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια σύμπτωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα μυστικά του αμερικανικού δολαρίου
Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου