Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Μπαράζ "προβληματικών" δημοσιευμάτων


Του Γ. Γ.

Τόσο μπάχαλο επικρατεί στις  «μυστικές υπηρεσίες» και στην Ελληνική Αστυνομία, είναι αποκυήματα δημοσιογραφικής φαντασίας, ή σκόπιμες ασφαλίτικες διαρροές;

Αναφέρομαι σε τρία δημοσιεύματα που διάβασα σε Κυριακάτικες εφημερίδες.

Το πρώτο είναι απ’ την Realnews, το οποίο υπογράφει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Θάνου ο οποίος επικαλείται «καλά ενημερωμένες πηγές απόστελέχη της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και της Ελληνικής Αστυνομίας» για να μας γνωστοποιήσει «απόρρητες εκθέσεις των υπηρεσιών ασφαλείας» σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει εμφύλιος πόλεμος στο εσωτερικό της Χ.Α.. Σύμφωνα μ’ αυτό το δημοσίευμα ο Κασιδιάρης έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με τον προφυλακισμένο Μιχαλολιάκο. Φέρεται εκτός των άλλων  να μην υπακούει  στις εντολές του «φυρερίσκου», ο εκπρόσωπος τύπου της ναζιστικής συμμορίας, και να δίνει στον Μ. Τριανταφυλλόπουλο το βίντεο που δείχνει την επίθεση εναντίων χρυσαυγιτών στο Ν. Ηράκλειο. Το ίδιο κείμενο που επικαλείται απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ κάνει λόγο ότι  υπάρχει πυρήνας χρυσαυγιτών που μετά την επίθεση στο Ν. Ηράκλειο επιθυμεί η ναζιστική συμμορία να προβεί σε «σοβαρά χτυπήματα αντεκδίκησης  σε βάρος αντιεξουσιαστών».


Αλλο ένα τρισέλιδο πόνημα στο «Βήμα» που υπογράφει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος για «τα μυστικά των ενόπλων οργανώσεων» παρουσιάζει ως πηγή «κορυφαία στελέχη των αρχών ασφαλείας», και ανάμεσα στα άλλα μας λέει ότι υπάρχει «ένα ολόκληρο σύστημα στρατολόγησης, εκπαίδευσης, χρηματοδότησης και υποστήριξης των ομάδων αντάρτικου πόλης».

Επίσης στην  εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» έχει πρωτοσέλιδο «χτύπημα», «Απόρρητη έκθεση της ΕΛΑΣ»η οποία περιέχει ένα σωρό παπαριές του τύπου : «Στα πανεπιστήμια και στις γειτονιές των μεγαλουπόλεων ανθεί ο αναρχισμός. Σε όλα τα στέκια της νεολαίας γίνεται αναρχικό πανηγύρι. Έχουν επιλέξει να μαζεύουν πιτσιρικάδες και να τους ρίχνουν στη φωτιά της ένοπλης βίας»…

Καρφί δεν μας καίγεται αν οι ασφαλίτες κάνουν δημόσιες σχέσεις παρέχοντας πληροφορίες -με το αζημίωτο άραγε;- σε «επιλεγμένους» δημοσιογράφους.  Αν όμως –που κατά την γνώμη μου είναι το πιθανότερο- οι καλαμαράδες γίνονται φερέφωνα των ασφαλιτών, που για τις δικές τους σκοπιμότητες διοχετεύουν κάποιες πληροφορίες, τότε είναι πρόβλημα.

Όχι φυσικά ότι κάτι τέτοιο δεν γινόταν ή δεν γίνεται. Τώρα όμως και ειδικά με τα «αποκαλυπτικά» δημοσιεύματα «περί τρομοκρατών», κείμενα που κάνουν λόγο ότι "στο στόχαστρο της κυβέρνησης μπαίνουν οι καταλήψεις και η ιστοσελίδα indymedia", τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών ότι "θα επικρατήσει ο νόμος και η ομαλότητα" μου δίνουν την αίσθηση, ότι μπαίνει στην τελική ευθεία κυβερνητικός σχεδιασμός για όξυνση της κρατικής καταστολής.

Η καραμέλα της τρομοϋστερίας έχει λιώσει. Ο κόσμος έχει τόσο έντονα βιοποριστικά προβλήματα που δεν ναρκώνεται πια από τέτοιες θεωρίες. Απ’ την άλλη όμως δεν μπορώ να θεωρήσω και τυχαίο το μπαράζ των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων. Αποσκοπούν και σε κάτι άλλο απ' την επιβολή του δόγματος "νόμος και τάξη" (όπως το εννοούν οι κρατούντες φυσικά); Απάντηση δεν έχω. Μένει να φανεί.



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου