Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ...


Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ερχόμαστε από μακριά και πηγαίνουμε ακόμη μακρύτατο είναι η «θεϊκή» αποστολή μας :

«Να εξανθρωπίσουμε και να επανελληνίσουμε την Οικουμένη με τα νάματα των ανθρώπων, οι οποίοι συνέθεσαν το ¨Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα¨ και τον ¨Πανανθρώπινο εκείνο Πολιτισμό¨». 


Αυτή είναι η πορεία μας . . .


Στην διάρκεια αυτής δεν πρέπει να ξεχνούμε εκείνο που είπε στον Σόλωνα, ο Ιερέας Σόγχις της Αιγύπτου : 


«Στην χώρα σας γεννήθηκε το πιο όμορφο και ευγενικό (τέλειο) γένος» !

(ΠΛΑΤΩΝ : «Τίμαιος», 236).


Τα «Άρρητα», πλέον, μας αποκαλύπτονται και η γνώση γίνεται το ΥΠΕΡΟΠΛΟ μας.

Το Πνεύμα των Υιών των Ουρανών συνοψίζονται στις Επτά Ιερές Εντολές του Ορφέως, ήτοι :


1) ΟΥ ΦΩΝΕΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ (Μην σκοτώσεις τον συνάνθρωπο σου).

2) ΕΣΟ ΟΙΚΤΙΡΜΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (Να έχεις οίκτο για όλα τα δημιουργήματα).

3) ΕΣΟ ΑΓΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΣ. (Να είσαι αγνός και σεμνός).

4) ΕΣΟ ΦΙΛΑΛΗΘΗΣ. (Να αγαπάς την αλήθεια).

5) ΕΣΟ ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟ (Να είσαι δίκαιος με όλους τους ανθρώπους).

6) ΕΣΟ ΕΓΚΡΑΤΗΣ ΕΝ ΠΑΝΤΙ (Να είσαι πάντα εγκρατής).

7) ΕΣΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ (Να είσαι φιλόξενος).

Αδέρφια μου, τα μηνύματα των καιρών θέλουν κατανόηση και δράση σε όλα τα επίπεδα. Όλοι μας έχουμε προβλήματα αλλά δεν πρέπει να μας καθηλώνουν αφού αυτό θέλουν οι ελεεινοί και σκοτεινοί σαβουρό-μορφοι της Γής μας. Ας σηκωθούμε, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, και ΕΝΩΜΕΝΟΙ να νικήσουμε! Αυτό φοβούνται όλοι, την ΙΕΡΑ και ΘΕΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ. Κρατείστε μακριά σας τις κομματικές σας εμπάθειες, τους αθλητικούς, θρησκευτικούς ή οτιδήποτε άλλους διαχωρισμούς, εάν η ΕΛΛΑΣ πηγαίνει καλά, ΟΛΟΙ θα πάμε καλά! Μακριά μας ο ¨φιλο-τομαρισμός¨ και η μη επικοινωνία μεταξύ μας, η ένωση μας είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ξέρει να προσφέρει και ας μην του περισσεύει, ξέρει να φιλοξένει και ας μην έχει χώρο, ξέρει να δείχνει την αγάπη του και ας έχει ¨σκοτούρες¨… ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ …γιατί ακολουθεί τις ΘΕΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ των χιλιάδων ετών που είναι περασμένες μέσα στο ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ… ακολουθεί των ΑΘΑΝΑΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΙΧΩΡΑ (Ιχώρ).

ΣΕΙΡΙΟΣ ΔΙΗΝΕΚΗΣ

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου