Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ο κόσμος δε θέλει Γουάι Φάι. Θέλει ΝΑ ΦΑΕΙ! Γαμώ το κεφάλι μου!


του Στρατή Μαζίδη


Μετά από μια ώρα και βάλε συνέντευξης ο Σαμαράς τα έλυσε όλα. Θα δώσει λέει wi-fi σε όλη την Ελλάδα. Επίσης επειδή όλοι από αύριο θα γίνουμε προγραμματιστές και χάκερς, θα πουλάμε πανάκριβα τις ιδέες μας στη google.

Βέβαια μπορούμε να τις πουλάμε και στον κύριο πτωχευμένο με τα πολλά περιοδικά όπως διαβάσαμε στα παραπολιτικά ώστε να παίρνει κρατική διαφήμιση από τον ΕΟΤ η γυναίκα του και να τσιμπάμε κανα φράγκο.

Μα τι βλακείες είναι αυτές; Γαμώ το κεφάλι σου μ@λακά! Όχι το δικό μου.

Ο κόσμος δε θέλει γουάι φάι, να φάει θέλει ρε! Το καταλαβαίνεις;

Ν Α   Φ Α Ε Ι !


Και μαζί με αυτό να κοιμηθεί, να πιει, να ζεσταθεί. Κι έρχεσαι εσύ με ένα στουρνάρι (δε θυμάμαι το όνομά του) και του δημεύετε τα σπίτια και του βάζετε και 2500 πρόστιμο για το τζάκι; Και ποιος θα κρίνει αν το τζάκι εκπέμπει ρύπους; Οι καλικάτζαροι; Αλήθεια με τις βιομηχανίες που έχουν φουγάρα τι γίνεται; Υφίστανται ελέγχους;

Κοίτα Αντώνη αν θες να φύγεις, κάνε το σαν άνθρωπος, πήγαινε στο αεροδρόμιο και πάρε μια πτήση για το Πουέρτο ντε λα Αγύριστος. Δε χρειάζεται να αποτελειώσεις τα πάντα.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου