Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Η Αστυνομική επιχείρηση στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ με εντολή εισαγγελέα

Αστυνομική επιχείρηση στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ με εντολή εισαγγελέα

Επιχείρηση της αστυνομίας για την εκκένωση του κτιρίου της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, το οποίο εδώ και μήνες ήταν υπό κατάληψη, έγινε στις 4:20 σήμερα τα ξημερώματα.

Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές.
Αστυνομικοί των ΜΑΤ και από άλλες υπηρεσίες, παρουσία εισαγγελέα, κύκλωσαν στην κυριολεξία το κτίριο και ζήτησαν απ΄ όσους ήταν μέσα ν΄ αποχωρήσουν.
Η επιχείρηση ξεκίνησε με τη συμμετοχή ισχυρών δυνάμεων των ΜΑΤ, οι οποίες έκαναν και περιορισμένη χρήση χημικών για να απομακρύνουν τον κόσμο, στο προαύλιο του ραδιομέγαρου.

84ba5398064fdfb214e775d5d2781b14 L

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της εισόδου των ΜΑΤ, όπως την κατέγραψε η κάμερα του κτιρίου και αναμετέδιδε μέσω της ιστοσελίδας τους οι εργαζόμενοι.
Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος δέκα διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οκτώ εκ των οποίων αναπτύχθηκαν περιμετρικά του κτιρίου, ενώ δύο μπήκαν μέσα στο κτίριο.
BYcQXK CMAA8MgF
ert1
Ο εισαγγελέας ζήτησε από τους εργαζόμενους της πρώην ΕΡΤ να φύγουν.
Η επιχείρηση έγινε προκειμένου να μπορέσει να εκπέμψει από τα στούντιο της Αγίας Παρασκευής η Δημόσια Τηλεόραση.
Από τον χώρο προσήχθησαν τέσσερα άτομα, τα οποία οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ. Λίγο μετά αφέθησαν ελεύθεροι.  Οπως διευκρινίζεται από την αστυνομία, ήταν απλώς προσαγωγές και δεν υπήρχε λόγος για να κρατηθούν.
Παράλληλα ξεκίνησε καταμέτρηση των μηχανημάτων και του εξοπλισμού της ΕΡΤ, ενώ έξω από το κτίριο βρίσκονται τα προεδρεία ΠΟΕΣΥ και της ΕΣΗΕΑ, που ζητούν να τους επιτραπεί να είναι παρόντες στην καταμέτρηση. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχει δοθεί σχετική άδεια.
Τόσο οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, όσο και συνδικαλιστές καλούν τον κόσμο να μεταβεί στο ραδιομέγαρο για να εκδηλώσει τη συμπαράστασή του και να διαμαρτυρηθεί για την επέμβαση.
Και τα δύο ρεύματα της οδού Μεσογείων παραμένουν κλειστά.
Μετά από διαβουλεύσεις οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πέρασαν τον αστυνομικό κλοιό και βρίσκονται στην είσοδο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ.Ανάμεσα τους ο γραμματέας της ΚΟ, Νίκος Βούτσης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Δημήτρης Παπαδημούλης και οι βουλευτές Δημήτρης Στρατούλης και Ζωή Κωνσταντοπούλου.



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου