Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Οκτώ διμοιρίες των ΜΑΤ στην ΕΡΤ - Όλο το χρονικό της επιχείρησης στο Ραδιομέγαρο (Videos)

ΒΙΝΤΕΟ-Οκτώ διμοιρίες των ΜΑΤ στην ΕΡΤ-Όλο το χρονικό της επιχείρησης στο Ραδιομέγαρο

Λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα, αστυνομικές δυνάμεις με την παρουσία εισαγγελέα, επιχείρησαν στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει 4 προσαγωγές δημοσιογράφων.

O εισαγγελέας ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, οκτώ διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν αποκλείσει τις εισόδους του Ραδιομεγάρου, ενώ έχουν αρχίσει και συγκεντρώνονται δημοσιογράφοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.

Πριν από λίγα λεπτά επικράτησε ένταση έξω από το ραδιομέγαρο, στην κεντρική είσοδο όπου είναι συγκεντρωμένοι αρκετοί δημοσιογράφοι, με την αστυνομία να προχωρά σε χρήση χημικών.
Με τη συνδρομή των αστυνομικών δυνάμεων εξετάζονται όλοι οι χώροι του Ραδιομεγάρου προκειμένου να γίνει πλήρης εκκένωση του κτιρίου.

Σύμφωνα με μήνυμα των εργαζομένων στο Twitter, έχει διακοπεί η αναμετάδοση εκπομπής της ΕΡΑ.

Η εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΕΡΤ, Μάχη Νικολάρα, ανέφερε πως έχουν γίνει τέσσερις προσαγωγές στη ΓΑΔΑ.

Έξω από το Ραδιομέγαρο βρίσκονται η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου, και ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Κ. Σαββίδης.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών προκειμένου να απομακρύνουν το συγκεντρωμένο πλήθος. Η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Μεσογείων έχει διακοπεί.

Η είσοδος στο κτίριο της Αγίας Παρασκευής έχει απαγορευτεί και οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται εντός του προαυλίου και στην είσοδο του Ραδιομεγάρου.

Ο Δένδιας έδωσε την εντολή – ενήμεροι Σαμαράς - Βενιζέλος

Όπως μετέδωσε πριν από λίγο ο Real Fm, ο Πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ήταν ενήμεροι για την επιχείρηση της αστυνομίας στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή, η επέμβαση έγινε ενώ είχαν ενημερωθεί ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Σε ότι αφορά τη χρονική στιγμή, την απόφαση την πήρε ο κ. Δένδιας, ενώ το σκεπτικό το οποίο αναπτύσσει το Μαξίμου κινείται στους εξής άξονες.

Στο γεγονός ότι είχαν δοθεί αρκετά τελεσίγραφα να αποχωρήσουν από το κτήριο καθώς και στο ότι παρανόμως, εμπόδισαν το κτίριο και τη νέα εταιρία να λειτουργήσει.

Αποχώρησε ο εισαγγελέας

Καμία ζημία δεν εντόπισε στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ο εισαγγελέας που από τα ξημερώματα βρέθηκε μαζί με τις αστυνομικές δυνάμεις, στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Real Fm,μετά και από την καταγραφή – βιντεοσκόπηση των χώρων, δεν προέκυψε καμία ζημιά.

Ελεύθεροι οι 4 προσαχθέντες

Ελεύθεροι αφέθηκαν πριν από λίγο οι τέσσερις δημοσιογράφοι που είχαν προσαχθεί νωρίτερα από την αστυνομία.

Ανάμεσα τους ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Γιώργος Καλφαγιάννης και ο Νίκος Τσιμπίδας.

ΒΙΝΤΕΟ - Στρατούλης : Ο κ. Καψής μας είπε πως δεν ξέρει τίποτα

«Προσπαθούμε από το πρωί να δούμε ποιος είναι υπεύθυνος της επιχείρησης», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA, σχολιάζοντας το σημερινό συμβάν όπου αστυνομικές δυνάμεις, με την παρουσία εισαγγελέα, επιχείρησαν στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

«Ο κ. Καψής μας είπε που είναι αρμόδιος υπουργός πως δεν ξέρει τίποτα, ο κ. Δένδιας κρύβεται, ο αρμόδιος Εισαγγελέας που είναι εδώ, λέει εγώ δεν ξέρω τίποτα», αποκάλυψε ο κ. Στρατούλης, υπογραμμίζοντας ότι κανείς δεν μπορεί να βάλει σε δημόσια περιουσία κάγκελα μπροστά από εκλεγμένους βουλευτές.

«Η πολιτική ευθύνη για ότι συμβαίνει σήμερα και για πράξεις και ενέργειες οι οποίες παραβιάζουν τη δημοκρατία και το σύνταγμα και τους νόμους της χώρας, η αποκλειστική ευθύνη είναι στον κ. Δένδια, που διέταξε την επιχείρηση, σε ολόκληρη την κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό. Μάλιστα, όταν κάνουν τέτοιες αυταρχικές, κατασταλτικές ενέργειες, με παρούσα την τρόικα στη χώρα μας, η οποία ζητάει νέες περικοπές μισθών, συντάξεων, νέους φόρους, νέο αίμα από τον ελληνικό λαό, είναι σαν να δείχνουν ότι είναι καλοί μαθητές απέναντι στην τρόικα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Στρατούλης.

Το βίντεο από το MEGA :




ΒΙΝΤΕΟ - Βούλτεψη : Διαφώνησα με το timing

«Αυτά τα πράγματα έπρεπε να είχαν γίνει σε καιρό απεργίας, εγώ διαφώνησα με το τάιμινγκ» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, αναφερόμενη στις τελευταίες εξελίξεις με την ΕΡΤ.

«Δεν μπορούν όμως 50 άνθρωποι να κρατάνε περιουσία που ανήκει στον ελληνικό λαό» πρόσθεσε η κ. Βούλτεψη.


Δείτε το Βίντεο από τον ΑΝΤ-1 :




ΒΙΝΤΕΟ - Περπατάρης : Hμέρα ντροπής για την Δημοκρατία & τη δημοσιογραφία

Για ημέρα ντροπής έκανε λόγο ο νομικός σύμβουλος των εργαζομένων της ΕΡΤ Δημήτρης Περπατάρης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο κ. Περπατάρης έκανε λόγο για περιστατικά "που θυμίζουν άλλες εποχές".


Δείτε το βίντεο :




ΒΙΝΤΕΟ - Αντωνιάδου : Δέχτηκα κι εγώ χημικά

Στην προσπάθεια των ΜΑΤ να απωθήσουν τους συγκεντρωμένους, έπεσαν κάποια χημικά, «ορισμένα εκ των οποίων και σ’ εμένα», τόνισε η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου, μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1.

Δείτε στο βίντεο πώς περιγράφει την επέμβαση των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ η κ. Αντωνιάδου.




ΒΙΝΤΕΟ - Βούτσης : Σκηνές απείρου κάλλους

«Γίνονται σκηνές απείρου και… ελεεινού κάλλους» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, ο οποίος χαρακτήρισε «ντροπή» τις τελευταίες εξελίξεις και σημείωσε ότι θα «συνεχίσουν τον αγώνα».




ΒΙΝΤΕΟ - Νικολάρα : Είναι ντροπή

Η εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΕΡΤ, Μάχη Νικολάρα, αναρωτήθηκε αν η σημερινή επιχείρηση, είναι «ομολογία αποτυχίας, μέσω αστυνομικής επιχείρησης».

«Δεν ξέρω σε πια χώρα θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο», σχολίασε η Μ. Νικολάρα και πρόσθεσε μεταξύ άλλων, «τι είναι αυτό το πράγμα; Είναι ομολογία αποτυχίας μέσω αστυνομικής επιχείρησης; Είναι ντροπή…».


Δείτε το βίντεο από τον ANT1 :




ΒΙΝΤΕΟ - Σαββίδης : Δεν μας αφήνουν να μπούμε μέσα


Ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, Γιώργος Σαββίδης, και η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου, που βρίσκονται έξω από την ΕΡΤ, ανέφεραν πως δεν τους αφήνουν να μπουν στο κτίριο για να επιβλέψουν την αστυνομική έρευνα.




ΒΙΝΤΕΟ - Τα ΜΑΤ έξω από την ΕΡΤ


Άνδρες των ΜΑΤ, στη λεωφόρο Μεσογείων, ενισχύουν τις αστυνομικές δυνάμεις έξω από την ΕΡΤ.




Στρατούλης : Παράνομη και πραξικοπηματική ενέργεια

«Παράνομη και πραξικοπηματική ενέργεια» χαρακτήρισε την επιχείρηση της αστυνομίας για την εκκένωση της ΕΡΤ ο βουλευτής του Δ. Στρατούλης.

Ο κ. Στρατούλης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, έκανε λόγο για «μαύρη επιχείρηση μέσα στη μαύρη νύχτα» και ανέφερε πως αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή έχει ζητήσει ενημέρωση για την επέμβαση των ΜΑΤ, χωρίς ωστόσο να έχουν βρει ανταπόκριση.

«Σαν τους κλέφτες στέλνουν τις δυνάμεις καταστολής να αντιμετωπίσουν τους εργαζόμενους της ΕΡΤ που δίνουν αγώνα», πρόσθεσε, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη πράξη των απώθηση των συγκεντρωμένων.

Δεν επιτρέπουν την είσοδο ούτε σε βουλευτές

Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επιτρέπουν σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν φτάσει στο σημείο, να περάσουν προς το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Οι βουλευτές δείχνουν τις βουλευτικές τους ταυτότητες στις δυνάμεις των ΜΑΤ, ωστόσο δεν τους επιτρέπεται η πρόσβαση.

Αυτή την ώρα γίνεται η καταγραφή από τον εισαγγελέα και οι αστυνομικές δυνάμεις κινηματογραφούν τον χώρο.


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου