Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ν.Δ.(πασοκ) – ΚΚΕ : Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Με αφορμή την στάση και τα λόγια της Λιάνας Κανέλλη φανερώνεται πως η πραγματική συγκυβέρνηση δεν είναι ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, γιατί το πασοκ είναι πλέον συνιστώσα ή καλύτερα τομέας της Ν.Δ., κάτι λιγότερο μάλιστα από την ΟΝΕΔ, αλλά το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, που από το 1975 και μετά είναι φυσικότατος σύμμαχος της δήθεν «δεξιάς» Νέας Δημοκρατίας.

Το ΚΚΕ οφείλει την νομιμοποίησή του στη Ν.Δ. και από αυτό την οικονομική του άνθηση και επέκταση. Από τότε το ΚΚΕ υπάρχει ως ανάχωμα – εκμεταλευτής του εργατικού αγώνα και επιχειρηματίας ενός ιδεολογικού προϊόντος.

Όποτε είχε πρόβλημα η Ν.Δ. το ΚΚΕ ήταν βασιλικότερος του βασιλέως, όπως στην υπόθεση Κοσκωτά με τον Ανδρέα Παπανδρέου, όπου το ΚΚΕ ούρλιαζε περισσότερο και από την «δεξιά» για παραπομπή σε ειδικό δικαστήριο.

7842

Το ΚΚΕ μισεί μέχρι θανάτου κάθε τι που μπορεί να του πάρει ψήφους – δύναμη – χρήμα – επιρροή και για αυτό επιτέθηκε χειρότερα στο ΠΑΣΟΚ τότε, επειδή του έπαιρνε κόσμο από τους δικούς του ψηφοφόρους.

Το ΚΚΕ το έχει πει, δεν θέλει να κυβερνήσει, έχει αποδεχτεί το 10% της συμφωνίας Τσόρτσιλ – Στάλιν, το ΚΚΕ θέλει να υπάρχει σαν εταιρεία και να εκμεταλλεύεται πουλώντας κομμουνισμό με βιβλία, μπλουζάκια, περιοδικά, εφημερίδες, φεστιβάλ…

Αλλά ότι του παίρνει κόσμο πρέπει να καταστραφεί με πάση θυσία, ακόμα και με εμφύλιο και με νεκρά παιδιά.

kkend

Το νέο ΠΑΣΟΚ πλέον είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα, άρα και ο νέος εχθρός του ΚΚΕ και για αυτό το ΚΚΕ πότε δεν συμμαχεί μαζί του, κάνοντας τη δουλειά της «πατριωτικής» «δεξιάς» παράταξης Ν.Δ. και των μνημονίων.

Το πρόβλημα της Ν.Δ. είναι η Χρυσή Αυγή γιατί χάνει ψήφους εξαιτίας της, το πρόβλημα του ΚΚΕ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί χάνει ψήφους εξαιτίας του, η Ν.Δ. κατασκευάζει έναν φόνο αριστερού για να φυλακίσει την Χ.Α. και το ΚΚΕ καλλιεργεί την θεωρία των δύο άκρων διευκολύνοντας την Ν.Δ.

Το ΚΚΕ δια στόματος Κανέλλη που είναι ο Πάγκαλος του ΚΚΕ (λέει αυτά που δεν θέλουν να πουν οι άλλοι), πυροδοτεί σε εμφύλιο, αλλά γιατί;

hf745

Ο λόγος είναι απλός, η Κανέλλη ως όργανο του ΚΚΕ – όργανο της Ν.Δ. (η ίδια είναι μια πλούσια που απλά πουλάει κομμουνισμό για το προφίλ της, αφού ταξικά είναι μεγαλοαστός και όχι εργάτης) θέλει να εξωθήσει τους δεξιούς εναντίον των αριστερών και των αριστερών εναντίον των δεξιών, ώστε η Ν.Δ. να πει ελάτε δεξιοί σε μένα που είμαι ήρεμη και ασφαλής και το ΚΚΕ επιστρέψτε αριστερά πρόβατα στη μανούλα που έχει τη δύναμη να σας προστατέψει.

Για αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει τίποτα τώρα περί της δολοφονίας που θα μπορούσε να τον κάνει υπόλογο, ενώ το ΚΚΕ θα ήθελε πάρα πολύ να δει του συριζαίους στα κελιά μαζί με τους χρυσαυγίτες.

Και έτσι το σύστημα σκοτώνει παιδιά ώστε να κάνει την δουλειά του, να προκαλέσει φόβο, οργή και αναστάτωση και να επιβάλει τα μνημονικά του σχέδια και την διάλυση του Έθνους.

Ε. ΔΑΦΝΟΜΗΛΗΣRelated Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου